2777
2789

دوتامون رشتمون حقوقه اون باباش روز به روز داره پولدار تر میشه و خونه شو میبره بهترین جای شهر و امکانات عالی ولی من توی شهریه ی این ترم هم موندم و بخاطر اینکه ما رو با شرایط نابرابر مقایسه میکنن خیلی ناراحت بودم

بعد با خودم گفتم فردا پس فردا اگر اون وکیل شد نمیگن شرایطتون متفاوت بود ،سرکوفتت میزنن پس به جای فکر کردن به مشکلات مالی تا جایی که میتونی درس بخون حداقل به یه جایی برسی بتونی مخارج خودتو بدی همین🥺

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مقایسه کردی اصن؟

چون همه ما رو مقایسه میکنن میگن بین فلانی و فلانی ببینیم کدوم قبول میشن وکالت

حالا من باید در کنار درس کار هم بکنم

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

ببین ولی یه چیزی بهت بگم

هیچ وقت خانوادت و مقایسه نکن چون خودت توش نقشی داشتی

خودت رو تا حدی که باعث پیشرفتت بشه مقایسه کن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

افرین قوی باش

میدونی تا وقتی که به خاطر شرایط بد ناله کنم چیزی عوض نمیشه ولی اگر آزمون قبول شم حداقل دل خانواده ی بدبختم رو شاد کردم خودش ارزشمنده

ببین ولی یه چیزی بهت بگمهیچ وقت خانوادت و مقایسه نکن چون خودت توش نقشی داشتیخودت رو تا حدی که باعث پ ...

همش میگم اگر اون قبول بشه من قبول نشم چی

استرس داغونم کرده

ببخشید از رشتتون راضی هستید، اگه به قبل برمیگشتید بازم حقوق انتخاب میکردید؟

راستش من به توصیه خانواده رفتم این رشته

میدونی تا وقتی که به خاطر شرایط بد ناله کنم چیزی عوض نمیشه ولی اگر آزمون قبول شم حداقل دل خانواده ی ...

یه چیزی ازمن یادگازداشته باش زندگی بی رحم هس نجنگی له میشی میدونم سخته خیلی وقتتا ادم غصه داره اما با چشم گریون هم شده درست بخون شاید خیلی ها نفهمن چقدرسختی کشیدی اما اینده خودت رو ساختی مهم خودتی

میدونستی سختیایی که امثال من و تو برا درس خوندنمون میکشیم خیلی بیشتر ارزش داره؟ هیچوقت خودتو با بقیهذمقایسه نکن مقایسه عزت نفستو خورد میکنه

منم رشتم حسابداریه خودمو با بقیه همکلاسیای دبیرستانم که مقایسه میکردم که رشته بهتری دانشگاه اورده بودن ولی بعد از یه مدت قصه خوردن فهمیدم با همین رشته ای که دارم میتونم شغل پولساز برم اگر تلاش کنم

یه چیزی ازمن یادگازداشته باش زندگی بی رحم هس نجنگی له میشی میدونم سخته خیلی وقتتا ادم غصه داره اما ب ...

خیلی سخته

زندگی همین الان هم میخواد منو له کنه اونقدر قوی نیستم که دووم بیارم اونقدر صبور نیستم

میدونستی سختیایی که امثال من و تو برا درس خوندنمون میکشیم خیلی بیشتر ارزش داره؟ هیچوقت خودتو با بقیه ...

آخه من همش میترسم اون وکالت قبول بشه من قبول نشم

اون حداقل پشتوانه خانواده رو داره منم که پشتوانه ای ندارم

خیلی سخته زندگی همین الان هم میخواد منو له کنه اونقدر قوی نیستم که دووم بیارم اونقدر صبور نیستم

میشی فقط تحمل کنه خسته میشی اماناامیدنشو خیلی ازشبهافکزمی کنی اخرشه دوام نمیاری اما میاری تحمل کن