2777
2789
وایییی محمد حسینی باشه شایددد 😂😂

نه نه

اصلا روم نمیشه بگم😮😂

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ع.ن با بو واییی 😂😂منم قبول دارممم وقتی بعدا نگاش می کنی به خودت میگی چه معنی ای داشت من رو این کرا ...

دقیقا

اصلا خوشگلم نیست آخه😐

معنی نام کاربریم: هنوزهم دوستت دارم...

همین دیگه ادم رو یه میمونایی کراش می زنه که سگ محلشون نمیده بعدا ما اونا رو بت کردیمش حالا خدا رو شک ...

دقیقااا

گاهی میگم شاید کراشای الان مونم بشن مث اونا🤣🤣

قطعاااا همینطورههه ولی دیگه من کراش نیستم رو کسی ول کردممم دیدم فایده ندارههه 😂😂👌🏻

خوب کردی

منم رو یکیک راش میزنم با فرداش میگم نه خوب نیستم

اصلا خود درگیری گرفتم🥲🤣🤣

خوب کردی منم رو یکیک راش میزنم با فرداش میگم نه خوب نیستم اصلا خود درگیری گرفتم🥲🤣🤣

می دونم سخته ولی ول کن کراش زدن فایده ای نداره طرف اومد گفت بسم الله نگفتم فک کردن بهش فقط خود انسانو ازار میده