2777
2789
۱۲ سالم بودالان که نگاش میکنم واسه خودم متاسف میشم که با چه عقلی رو این ع.ن با بو کراش زدم

ع.ن با بو واییی 😂😂منم قبول دارممم وقتی بعدا نگاش می کنی به خودت میگی چه معنی ای داشت من رو این کراش باشم؟ 😐👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین کراش عمرم پسر عمم بود صگ محلم میداد تو بچگی دختر عمم یعنی دختر خالش رو دوست داشت منم مثل اسکلا ...

واییی کراش زدن رو فامیللل 🙆🏻♀️از دست این پسراهااا قدر کراش زدن ادمو ندارننن 😂😐

فرهاد مجیدی اون موقع عاشق فوتبال بودم خیلی روش کراش بودم جالبه الان که ازدواج کردم اصلا دیگه فوتبال ...

اره یه ابهت خاصی داره

من کلا فوتبال نمی بینم

شاید بخاطر اینه که دیگه وقت نمیشه

روی پسرعموم هم کراش بودم بچگیبعد رفته بود به دختر عمم پیشنهاد ازدواج داده بود یعنی من تا چند روز افس ...

عاووو چرا این پسرا قدر نمی دونن اخهههه ادم روشون کراش می زنه هوا برشون می داره 😂کلا نوجوونی سن کراش زدنای متعدده مخصوصا اولاش

خیلی خوشگل بودو سر سنگین خدایی ازششو داشت ولی محل من نمیداد😆

عههه پس طبق تعریفاتون خوب بوده حتما 👌🏻😁کلا پسرا کسی روشون کراش می زنه محل نمیدن اکثرا قدر نمی دونن مهم نیس حتما بهترینها در انتظارتونههه 😁👌🏻❤💕

همه اقوام بودن بعدهرکی ازدواج می کردمن افسردگی میگرفتم،بادمه پسرعموم تیشرتش خونه ماجاموند هی بومیکرد ...

منم یادمه با اهنگای عاشقانه واسه یکی هی اشک می ریختم الان اصلا برام مهمم نیس اونو زشت می بینمش😂😐هیییی چه دوران تباهی داشتیم بعدا دیگه برامون یکمم اهمیت ندارن😂🙆🏻♀️

منممم جالب اینجاس همه ام بهش چش داریم این بدههه 😂👌🏻

ارهههه 🥺 بس که جذابه لعنتیییی

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن