2777
2789

ماهی فعلا نزدیک دو تا سه تومن احتمالا در بیارم

جای من بودید خرج لباس میکردید ؟؟یا چی چون کمه

دانشجو ام

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماهی سه تومن لباس زیاده به نظرم.

جز لباس خرجای دیگه رو خانواده پرداخت میکنن؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خرج روزمره ، هربار ی چی که نیاز دارم ، ی بار لوازمارایش، ی بار لباس، ی بار مراقب پوستی، ی بار دکتر و ازمایش، خلاصه هربار ی چی ....در کل ماهی ۳۰۰تومن هم که شده پس انداز کن و دستش نزن ی روز میبینی به کارت میاد ...هرماه ۲۰۰یا۴۰۰نقد بگیر و یه جا قایم کن بعد چند وقت برو سراغش ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ماهی سه تومن لباس زیاده به نظرم.جز لباس خرجای دیگه رو خانواده پرداخت میکنن؟

اره اونا میدن اما آخه قسط زیاد دارن دلم نمیخواد برای پول مثلا کافم بهشون فشار بیاد یا خرج اضافع کنم

گفتم یک ماه در میان لباس بخرم که همیشه لباس داشته باشم دیگه خرج لباس ندن

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

سه الان دیگ چیزی نمیشه نصفش لباس نصفش رفت و آمد تازه کم نیاره خوبه

مامان بابام خرجمو میدم ازون بابت رفت و امد ایما مشکلی نیتی

اره اونا میدن اما آخه قسط زیاد دارن دلم نمیخواد برای پول مثلا کافم بهشون فشار بیاد یا خرج اضافع کنم ...

یه کم هم پس انداز کن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خودت میدونی عزیزم ولی خیلی به خودت سخت نگیر تنها لذت الان همین خریده از خودت دریغ نکن جوونی

مرسیییی اره فکر پس انداز نیستم چون چیزی نمیمونه که