من یه خونه بزرگ دارم و دختر سلامت و ماشین شخصی برای خودم و این که شوهرم بشدت چشم پاکه مسوولیت پذیره .فقط منو میبینه و منو به همه خانوادش ترجیح میده .منو مسافرت خوب و تفریح میبره .و دو نفره هامون بشدت خوب پیش میره اما😪😪😪😪😪
🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
ماشین داشته باشی ولی نتونی یه تک پا بری خانوادتو ببینی مفت نمی ارزه
زندانی گرفته مگه
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اره از مهمونی بدش میاددد کلا .فقط پدر و مادر میان خونمون
شغل شوهرت ارتباط با ادمای مختلفه توی روز؟
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
خب پس درست نمیشه سعی کن کنار بیای و فقط به خوبیای زندگیت فکر کنی