2777
2789

اول از داشته هام میگم .

من یه خونه بزرگ دارم و دختر سلامت و ماشین شخصی برای خودم و این که شوهرم بشدت چشم پاکه مسوولیت پذیره .فقط منو میبینه و منو به همه خانوادش ترجیح میده .منو مسافرت خوب و تفریح میبره .و دو نفره هامون بشدت خوب پیش میره اما😪😪😪😪😪

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبخت شی عزیزم

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

همسرم غیر اجتماعیه و اصلا تو جمعی فامیلی که بشدت هم فامیلان پر رفت و آمدن شرکت نمیکنیم. خونه خانوادم چون نزدیک نیس ماهی یبار میریم سر تایم امکان نداره بخوام یه هفته زودتر منو ببره .چوم میگه شورش رو در آوردی و زندگی خودتو دوست نداری و اولویت نیس

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خب وضعیت مامان منم همینه تازه خب هم نداره 🦦

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌