2777
2789
عنوان

خانما هدف شوهرم از دادن این پیام ها چیه دیونه شدم 😭عکس میدم📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 101 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام استارتر تو رو خدا به اونچی میگم گوش کن این دیده تو جایی ضعف نشون دادی دیگه دستپیش رو گرفته و یه تصمیم محکم و جدی نگیری زندگیت تباه میشه من پیام ها رو خوندم و خدایی از این موارد زیاد دیدم تو هم بگو حله من از خدامه جدا شیم ولی قبلش باید همه حق و حقوق منو بدی و اصلا کوتاه نیای از اینمورد بگو توافقی در کار نیست چون تو خواستی طلاق بگیریممنم همه حقم رو میخوام تا بعدش ببینم میخوامچه کار کنم

دلیل موندنت و طلاق نگرفتنت چیه عزیز؟

تا وقتی بخوای اینطوری خودتو کوچیک و بی ارزش کنی اونم بیشتر مصمم میشه طلاق بگیره

چی از ارامش و غرور خودتت مهم تر؟! حتی اگه خانوادت پشتت نباشن مهریتو بگیر بهش بگو از زندگیمحالا بزن به چاک

تا زمانی که واسه خودتت ارزش بذاری بقیه هم بهت احتراممیذارن..شاه یا چیزی نیست که کشته مرده ش باشی هری بره گمشه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

چیزخاصی نگفته داخل عکس دوم فقط گفته یعنی تومایل نیستی؟نگفته من مایل نیستم طلاقت بده واقعا فکرکی کنم نمیخای طلاق بگیری تصمیم باخودن هس اگه اون پشیمون بشه میشع بهش اعتمادکرد،؟مشاوره برو

سلام استارتر تو رو خدا به اونچی میگم گوش کن این دیده تو جایی ضعف نشون دادی دیگه دستپیش رو گرفته و یه ...

عزیزم بدون طلاق توافقی اقدام نمیکنه بلده خیلی اذیتم کرد تا راضی شدم برای توافق پول میده خبرش

پرتوقع نیست یکی نبود جوری بزنتش استخوناش خورد بشن تا فیلش یاد هندوستان نکنه بخدا راستشو میگم مرد اگه ...

اینم حرفیه ولی زندگی که زوری نمیشه

اسی بنده خدا کلی تلاش کرد ولی همسرش آدم بشو نیس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️