دوماه پیش اعلام کرد طلاق میخواد برای مراسمی خونه پدرم بودم گفت برگردی جهنمو میبینی عکس اولم همین تهدید هست من برگشتم واقعا جهنم رو نشونم داد کم آوردم بعد دوماه اومدم خونه پدرم برای طلاق توافقی حالا امروز که قرار بوده بره دنبال کاراش اینارو داد هدفش چیه؟
برو بشین خونه پدرت مهریه تو بزار اجرا اونم میره درخواست تمکین میده دادگاه خیلی محترمانه برت میگردونه خونه ات همونجا تو دادگاه هم میتونی مسائلتو بگی حتی همین چت هارو هم نشون بدی
اگر هم واقعا نخواست برگردی برای مهربه به توافق میرسید
#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید
بچه نداری اسی؟؟ تو الان دقیقا دو سال پیش منی. دقیقا داره حرفای شوهر سابق منو میزنه.
اگه بچه نداری جدا شو. ولی سعی کن تا میتونی حق و حقوقت رو ازش بگیری.
هنوزم داره منو به واسطه ی بچه م اذیت میکنه. اینا آدم بشو نیستن
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
اصلا هم دیوانه نشو تحفه ای نیست حالم از این جور زندگی یه طرفه به هم میخوره از چی میترسی زندگی کن وابسته به شخص نباش برو مسافرت خارجی ببین چقد عوض میشه افکارت اصلا تو رو خدا کوتاه نیا بزار ببینم این آقا به غلط کردن میفته یا نهمن سنی ازم گذشته و داستانها دیدم ولی الان بهت میگم قید این زندگی رو بزن چون آرامشی توش نمیبینم
سلام پوست عزیزاین پبشنهاد خوبه ولی اگه بگه باشه طلاق نمیدمبرگرد و جهنم کنه چی؟؟؟
ابن پیام ها عالیه نگه داره قاضی بگو داره منو عذاب میده اگه طلاق نمیده پس این پیامها چه معنی میده باید الانم همه مهریه منو یده تا بعدا ببینم چه پیش میاد مملکت قانون نداره اینجور نیست که اول زر بزنه بعد بگه طلاق نمیدم ازش تعهد میگیرن به غلط کردن میفته