دوماه پیش اعلام کرد طلاق میخواد برای مراسمی خونه پدرم بودم گفت برگردی جهنمو میبینی عکس اولم همین تهدید هست من برگشتم واقعا جهنم رو نشونم داد کم آوردم بعد دوماه اومدم خونه پدرم برای طلاق توافقی حالا امروز که قرار بوده بره دنبال کاراش اینارو داد هدفش چیه؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پس باید طرف عمر نوح داشته باشه حرفها کدومه میگن غلط کردی ازدواج کردی که نمیتونی ماهی یه نیم سکه بدی سالی یه بار چیه منکه تو عمرم ندیدم سالی یه سکه ولی ربع دیدم ماهی یکی اونم طرف ثابت شد مفلوک ولی با اون وضع ماهی یه ربع باید بده و یه ماه دیر میشد به غلط کردن میفتاد و زنگمیزد التماس که ماهی دیگه نیم میدم
من همه پیام های شماروخوندم همه ی اسکرین شات های پیام های بین شما وهمسرتون ،دقیقعا زندگی منو همسرم مدتی این شکلی بود حتی به فکر جدایی هم بودیم طرزرفتارو حرف زدناتون خیلی شبیه رفتارماهست.یه توصیه برادرانه دارم واستون من مردم دقیقعا الان میفهم حال شوهرتون روچون خودم این شرایط رو دیدم،اینوبدون اون شمارو وزندگیشو دوست داره باورکنید فقط دلش پره از زندگی کم کم داره کم میاره ازفشار زندگی و کارو آدمای دوراطرافش یچیزی داره اذیتش میکنه که خودشم نمیدونه گم شده توزندگی،سعی کنید به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان باهاش لج نکنیدحتی دیدی حق باتوئه واون داره ناحق میگه اصلا باهاش لجبازی نکن و حرفش رو ۲تانکن یه مدت باهاش آروم و خوش برخوردباهاش رفتارکن باهاش لج نکن بهش حرف نگو بشین پای حرفاش بهش دلگرمی بده ،همیشه چهرت پیشش خندان و بالبخندباشه ابوس نروپیشش چهرتو اخمونکن بهش یه چندوقت اصلا به هیچ وجه قهر و مشاجره نکن باهاش بازم تاکیدمیکنم حتی توی یه موضوعی حق هم باتوبودواون داشت ناحق میگفت به هیچ عنوان لج نکن باهاش بخدا قسم این چیزارو اذت ببینه یجوری عاشقانه برمیگرده پیشت وزندگیت درست میشه که خودت تعجب میکنی.زندگیت رو بااین روشی که گفتم نجات بده مشکلت پیچیده نیست به حرف اینواون هم نگاه نکن که دارن شعاروطبل طلاق روبهت میزنن به والله قسم هیچ خیری توی جدایی وطلاق نیست ...به خدا وائمه اطهارتوسل کن مطمئن باش خیلی کمکت میکنن ...انشاالله خوشبختی همه جوون ها
من همه پیام های شماروخوندم همه ی اسکرین شات های پیام های بین شما وهمسرتون ،دقیقعا زندگی منو همسرم مدتی این شکلی بود حتی به فکر جدایی هم بودیم طرزرفتارو حرف زدناتون خیلی شبیه رفتارماهست.یه توصیه برادرانه دارم واستون من مردم دقیقعا الان میفهم حال شوهرتون روچون خودم این شرایط رو دیدم،اینوبدون اون شمارو وزندگیشو دوست داره باورکنید فقط دلش پره از زندگی کم کم داره کم میاره ازفشار زندگی و کارو آدمای دوراطرافش یچیزی داره اذیتش میکنه که خودشم نمیدونه گم شده توزندگی،سعی کنید به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان باهاش لج نکنیدحتی دیدی حق باتوئه واون داره ناحق میگه اصلا باهاش لجبازی نکن و حرفش رو ۲تانکن یه مدت باهاش آروم و خوش برخوردباهاش رفتارکن باهاش لج نکن بهش حرف نگو بشین پای حرفاش بهش دلگرمی بده ،همیشه چهرت پیشش خندان و بالبخندباشه ابوس نروپیشش چهرتو اخمونکن بهش یه چندوقت اصلا به هیچ وجه قهر و مشاجره نکن باهاش بازم تاکیدمیکنم حتی توی یه موضوعی حق هم باتوبودواون داشت ناحق میگفت به هیچ عنوان لج نکن باهاش بخدا قسم این چیزارو اذت ببینه یجوری عاشقانه برمیگرده پیشت وزندگیت درست میشه که خودت تعجب میکنی.زندگیت رو بااین روشی که گفتم نجات بده مشکلت پیچیده نیست به حرف اینواون هم نگاه نکن که دارن شعاروطبل طلاق روبهت میزنن به والله قسم هیچ خیری توی جدایی وطلاق نیست ...به خدا وائمه اطهارتوسل کن مطمئن باش خیلی کمکت میکنن ...انشاالله خوشبختی همه جوون ها
سلام وقتتون بخیر باشه.من همه پیام های شماروخوندم همه ی اسکرین شات های پیام های بین شما وهمسرتون ،دقی ...
اسکلی؟؟؟
یارو کلا سرش تو گوشیه به زنش نگاه نمیکنه چی برسه به چیزای دیگه میگه دلم زدی میگه باید توافقی طلاق بگیری بری تو سلیقه نداری بعد یارو زنش رو دوست داره؟؟؟ میگه زندگیم جهنم کرده که قبول کنم توافقي طلاق بگیریم دنبال ویکیله مرده
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»