2777
2789
عنوان

عکس رنگی

44 بازدید | 5 پست

خانوما من امروز رفتم عکس رنگی گرفتم و جوابش این شدتوروقران اگه کسی بلده برام تفسیر کنه مشکلی دارم یا نه ؟

(اتساع خفیف در هردو لوله مشاهده شد اماspillage در آنها دیده میشود .)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر اساس گزارشی که شما نقل کردید:

"اتساع خفیف در هر دو لوله مشاهده شد اما spillage در آنها دیده میشود."

نتیجه به زبان ساده:

1. اتساع خفیف: یعنی هر دو لولهی فالوپ (لولههای رحمی) کمی گشادتر از حد طبیعی هستند. این میتواند نشاندهندهٔ یک التهاب قدیمی یا اختلال خفیف در عملکرد لوله باشد.

2. spillage (اسپیلیج): این اصطلاح کلیدی و مهم است. در عکس رنگی رحم (HSG)، به معنای نفوذ و پخش ماده حاجب از انتهای لولهها به داخل حفره لگن است.

تفسیر نهایی این دو جمله با هم:

اگرچه لولهها کمی گشاد هستند،اما "اسپیلیج" قطعاً نشان میدهد که هر دو لوله فالوپ باز هستند و ماده حاجب میتواند از آنها عبور کند. این یک نتیجه مثبت در نظر گرفته میشود، زیرا اصلیترین هدف از انجام عکس رنگی، بررسی باز بودن یا نبودن لولهها است.

خلاصهٔ نتیجه کلی عکس رنگی بر اساس این جمله:

"هر دو لوله فالوپ باز هستند (به دلیل مشاهده spillage)، اما احتمالاً التهاب خفیف یا تغییر شکلی در آنها وجود دارد (به دلیل اتساع خفیف)."

توصیه مهم:

این تفسیر کلی بر اساس یک جمله از گزارش است.برای تفسیر دقیقتر و دریافت توضیحات کامل، باید گزارش کامل را به پزشک متخصص زنان (ترجیحاً همان پزشکی که درخواست عکس داده) نشان دهید. او میتواند با توجه به سابقه شما و سایر جزییات عکس، تحلیل نهایی را ارائه و راهنمایی کند.