2777
2789
عنوان

آقایون سایت بیاید

90 بازدید | 6 پست

دوستان به نظرم اینکه یه مرد وقتی پولداره انتخابت میکنه خیلی فرق داره با آدمی که پولدار میشه در کنار تو

چون اونی که پولداره با اوت پول ترو انتخاب کرده

ولی کسی که

پولدار میشه دیگه ترو در سطح خودش نمیدونه

درسته آقایون؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانمم ولی اونی که دوستت داره از قبل پولدار باشه یا اینکه بعدن بشه فرق نداره ولی اونی که از قبل پولدار بوده شاید نگاتم نکنه خودشو خیلی بالاتر میبینه تا اونی که با کمکت و صبری که کردی پولدار شه

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

قانون خاصی نداره و به جنسیت ارتباطی نداره ، هر دو موردش رو زیاد دیدم...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بستگی به ذات پسره داره ممکنه بعد پولدار شدن ول کنه ممکنه پسره قدر شناس باشه دختری که تو اوج نداری اومده باهاش گلی از گل های بهشته پسره باید خر باشه ولش کنه

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته