2777
2789
عنوان

ینی مرده ها الان کجان

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 77 پست
شب و روز ب این فکر میکنم

کاش باب بشه یه موبایل ساده باادم خاک کنن اگر زنده شد زنگ بزنن بیاد نجاتشون بدن

نمیدونم چرا باید انقد خاک بریزن رو سر ادم اخه

کمتر بریزن

کاش مرده رو تا مرده بسوزونن دیگه خاکستر بشه راهی برا زنده موندن نباشه.اینکه خاک میشه یبار دیدی زنده شد

همینه میگن اصلا قبر رو تنها نذترید تا چند روز

خدایا شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی کجاش سخته؟؟؟ این که میگن هیشکی رو نمیشناسی🥲🥲🥲خودت تنهای تنها قلبم درد میاد واقن

فقط اهل بیت هستن که میان و تنهات نمیزارن

پس ای دنیا هم خوبه ما باهاشون باشیم

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

یعنی زیر قبر زنده میشه آدم؟؟؟وای بچه ها یچیز تعریف کنمم؟؟؟؟ عمه ی بابام، صبحی که دقیقن شبش عروسی عم ...

نه زنده نمیشه ولی روح برمیگرده جوابگو بشه هنوز به شب نرسیده روح ترسش شروع میشه وقتی اطرافیاش اونو خاکش کردن بعد هفت قدمشون روح عذابش شروع میشه واسه همونه که شب اولو میگن نماز وحشت بخونین

ولی خب اون عمه ی بابات از خوش شانساست که هم مرگو تجربه کرده هم زنده شدن پس از مرگ

اونایی هم که گفتم نمیدونم واقعیتش چطوره فقط فیلم سیاحت قبر و دیدم همینو نشون داد

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

من به شوهرم گفتم تا چن وقت هی بیاد سر قبرم ببینه ۱دایی چیزی نمیاد

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

چرا اشکام اومد با خوندن این متن🥲🥲

چون خدا خودش میگه کسی که ندارتره و خوشی توی دنیا نکشیده اون دنیا راحت تره،و کسی که پولدارتر و دارا تره عذابش بیشتره.

ماها تفسیرشو نمیدونیم و میگیم چرا پولدار باشیم بعدا عذاب میکشیم...

دلیلش همین وابستگیه.خودمون خودمونو عذاب میدیم بخاطرش

خدایا شکرت

ینی روح میاد کنارِ جسد بالاسر قبر میخواد تنهاش نذاره.گویا خودشو فشار میده روی جسد که بهش برگرده و زن ...

اگه بعد مرگم پشیمون شدم چی دلم برای عزیزانم تنگ شد چی 😭

چی بگم 😐😐😐😐😐😐😐🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤧🤧🤧

نه زنده نمیشه ولی روح برمیگرده جوابگو بشه هنوز به شب نرسیده روح ترسش شروع میشه وقتی اطرافیاش اونو خا ...

عزیزم عذاب اون دنیا چطوریه؟؟ راسته که میگن اگه بی حجاب باشی با مو آویزونت میکنن؟ یا میندازنت تو آتیش؟؟؟

حالا این اب سرد کن شاید باشه ولی اون چاقو زدن حتما وصیت میکنم والا طوری که خودمو میشناسم هیچوقت نمیم ...

وقتی مرگ حقع چرا نمیری من خواهش میکنم ازت نزار چاقو کنن تو قلبت چون مرده خیلی درد میکشه خودش وقتی دارن غسلش میدن سنگینی آبو حس میکنه و خیلی چیزای دیگه در هر صورت پیشاپیش روحت شاد 🤣🤣🤣😭😭😭😭

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

اگه بعد مرگم پشیمون شدم چی دلم برای عزیزانم تنگ شد چی 😭

نه دیگه تنگ نمیشه

تازه روحت میتونه بیاد ببینشون.

اگر ادم خوبی باشی کمتر عذاب بکشی،واسه خودت آزادی میای سیاحت روی زمین

ولی اگر گناهکار باشی باید بری به گناهانت برسی و وقت سیاحت نداری

کلا اخرت زمان درو کردنِ چیزایی که کاشتی

خدایا شکرت