2777
2789
عنوان

ینی مرده ها الان کجان

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 77 پست
بزرگ ترین فوبیا من اینه وقتی خاکم میکنن تو قبر زنده بشم 😑😶

همون والا

فک کن زنده بشی و زیر خاک خفه بشی

من فقط ترسم اینه چحوری قراره بمیرم و چقد درد باید تحمل کنم تا بمیرم.بعدش قراره کجا برم و چی به سرم بیاد

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 خب روح که برمیگرده تا سه شب حساب رسی ترسناک داری

یعنی برمیگرده تو جسمم 😨😨 چرا منو بیشتر میترسونید 😂😂. من میخوام وصیت کنم هر وقت مردم چاقو فرو کنن تو قلیم

چی بگم 😐😐😐😐😐😐😐🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤧🤧🤧

راسته میگن خدا در آخر همرو میبخشه و همه بهشتی میشن، 🥲🥲؟؟؟

همه نه....کافران هیچ وقت آمرزیده نمیشن....شنیدم شیعیان علی ابن ابی طالب ع تا ابد توی جهنم نمی مونن.بلخره یه روزی بعد از کلی چشیدن عذاب گناهان بلاخره آمرزیده میشن

ارهچون هممون از روح خدا درمون دمیده شده و باید باز به هم برگردیم،عداب گناهانمونو میکشیم وقتی پاک شدی ...

🥲🥲🥲وای ، وقتی یکی فوت میشه از فامیل ، من مدام حالم بده😔😔خیلی حس بدی دارم، مثلا چند وقت پیش یکی فوت شد تا چند ماه از خواب میپریدم یا حس میکردم طرف در عذابه ، یا حس میکردم روحش اطراف منه

چرا بنظرت؟؟؟ خدا همه ی اونایی که دستشون از این دنیا کوتاهه بیامرزه

یعنی چی روح برمیگرده؟؟ 🥲

مگه نمیدونی از شب اول تا سوم حساب رسی داری خب برای حساب رسی روح برمیگرده به جسم تا جوابگو باشه بعد دنیا زجرو روح میکشه نه جسم و ...

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

همون والافک کن زنده بشی و زیر خاک خفه بشیمن فقط ترسم اینه چحوری قراره بمیرم و چقد درد باید تحمل کنم ...

میدونی کجاش سخته؟؟؟ این که میگن هیشکی رو نمیشناسی🥲🥲🥲خودت تنهای تنها

قلبم درد میاد واقن

همه نه....کافران هیچ وقت آمرزیده نمیشن....شنیدم شیعیان علی ابن ابی طالب ع تا ابد توی جهنم نمی مونن.ب ...

این حرفهای جهودوار از کجا در آوردین

جهودها میگن ما هیچ وقت جهنم نمیریم مگر فقط چند روز

مگه نمیدونی از شب اول تا سوم حساب رسی داری خب برای حساب رسی روح برمیگرده به جسم تا جوابگو باشه بعد د ...

به اون معنی زنده شدن که برنمیگرده اونجوری باسه همه شب اول تا سوم نبش قبر میکنن عزیزانشونو ببینن

یعنی چی روح برمیگرده؟؟ 🥲

ینی روح میاد کنارِ جسد بالاسر قبر میخواد تنهاش نذاره.گویا خودشو فشار میده روی جسد که بهش برگرده و زنده بشه بره به پول و طلاها و بچه هاش برسه،ولی وقتی میبینه نمیشه دیگه ولش میکنه.

میگن هرچقد وابستگی به دنیا داشته باشی و مال اموالت بیشتر باشه بیشتر عذاب میکشی برای برگشتن به جسد،ولی کسی که توی دنیا بدبخت بوده سریعتر جسدشو بیخیال میشه و میره

خدایا شکرت

همون والافک کن زنده بشی و زیر خاک خفه بشیمن فقط ترسم اینه چحوری قراره بمیرم و چقد درد باید تحمل کنم ...

دقیقا همه اینایی که گفتی تو ذهن منم هست

من فکر میکنم یعنی شده کسایی که خاک شدن و تو قبر زنده شدن از ترس زهره ترک شدن 😰😰

چی بگم 😐😐😐😐😐😐😐🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤧🤧🤧

برزخ رو ما خودمون با اعمال و کارهامون که تو این دنیا داریم، میسازیم.

مثلا من اینجا تو این دنیا یک ذکر لا اله الا الله میگم، همزمان در برزخ ی قصر برای من ساخته میشه و....