2777
2789
عنوان

ینی مرده ها الان کجان

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 77 پست
یعنی برمیگرده تو جسمم 😨😨 چرا منو بیشتر میترسونید 😂😂. من میخوام وصیت کنم هر وقت مردم چاقو فرو کن ...

حالا وصیت بهتر از این پیدا نکردی بعد مرگت دستبند و پابند میزنن از نوع خاکیش 😂😂😂تو وصیتت بگو برام اب سرد کن بزارین تو یه مدرسه ای ثواب جمع کنی

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

🥲🥲🥲وای ، وقتی یکی فوت میشه از فامیل ، من مدام حالم بده😔😔خیلی حس بدی دارم، مثلا چند وقت پیش یکی ...

اره واقعا خدا رحمتشون کنه

منم حسِ ترس دارم از مردن.نمیدونم چی در انتظارمونه یه دنیای ناشناخته قراره بریم.

هرچقد اینجا تلاش میکنم ادم خوبی باشم نماز بخونم نمیتونم لعنت بر شیطان

خدایا شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزرگ ترین فوبیا من اینه وقتی خاکم میکنن تو قبر زنده بشم 😑😶

وای منم اینقدر میترسم که دوست ندارم به زبونشم بیارم

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

این حرفهای جهودوار از کجا در آوردینجهودها میگن ما هیچ وقت جهنم نمیریم مگر فقط چند روز

من گفتم چند روز؟؟؟؟؟؟گفتم عذاب گناهانشون می چشن بعد...بعدشم گفتم شنیدم.تایید کردم؟😐

به اون معنی زنده شدن که برنمیگرده اونجوری باسه همه شب اول تا سوم نبش قبر میکنن عزیزانشونو ببینن

خب اره ...

منم که از مرگ برنگشتم خاطرات قبرو واقعی بگم فقط چیزایی که شنیدمو گفتم

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

میدونی کجاش سخته؟؟؟ این که میگن هیشکی رو نمیشناسی🥲🥲🥲خودت تنهای تنها قلبم درد میاد واقن

اگر ادم خوبی باشی فامیلو ایناتو میتونی ببینی میان دور و برت

تازه میگن هرکدوم از اماما که دوسشون داری میان پیشت.

خارجیا آخرتشون چرا سخته؟به همین دلیل که اون دنیا کسی نیست بیاد دورو برشون

میگن به اماما اعتقاد داشته باشین واسه این چیزاس

خدایا شکرت

مگه نمیدونی از شب اول تا سوم حساب رسی داری خب برای حساب رسی روح برمیگرده به جسم تا جوابگو باشه بعد د ...

یعنی زیر قبر زنده میشه آدم؟؟؟

وای بچه ها یچیز تعریف کنمم؟؟؟؟

عمه ی بابام، صبحی که دقیقن شبش عروسی عموم فوت میشه

واسه اینکه مراسم به هم نخوره به هیچکس نگفتیم، گذاشتیم عروسی تموم بشه ، فردای روز عروسی

تو سردخونه زنده شده 🥲🥲🥲انقدم خوشگل و جووونه

میگف وقتی بیدار شدم(زنده شدم) گفتم خدایا این چیه رو چشمام😐اینا کین شکلات پیچ شدن( مرده های دیگه) هیچی دیگه الان ۱۱ ساله از اون موضوع میگذره

بزرگ ترین فوبیا من اینه وقتی خاکم میکنن تو قبر زنده بشم 😑😶

شب و روز ب این فکر میکنم

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

دقیقا همه اینایی که گفتی تو ذهن منم هست من فکر میکنم یعنی شده کسایی که خاک شدن و تو قبر زنده شدن از ...

وای اونم ممکن بوده باشه😞

اینا که توی زلزله زیر خروار ها خاک خفه میشن همچین چیزیو تجربه کردن طفلیا

زنده زنده خفه شدن

خدایا شکرت

حالا وصیت بهتر از این پیدا نکردی بعد مرگت دستبند و پابند میزنن از نوع خاکیش 😂😂😂تو وصیتت بگو برام ...

حالا این اب سرد کن شاید باشه ولی اون چاقو زدن حتما وصیت میکنم والا طوری که خودمو میشناسم هیچوقت نمیمیرم 😂😂😂

چی بگم 😐😐😐😐😐😐😐🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤧🤧🤧