2777
2789

پنج ماه دیگه عروسیمه و نمیدونم اصلا از کجا شروع کنم چیکار باید کنم.دنبال چی برم از الان بهتره.کسی تجربه داره راهنماییم کنه ممنون میشم

خیلی سختی کشیدم تا بالاخره شد برام دعا کنید 🥲😔❤️

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر بضاعت مالی خوبی داری wedding planer. بگیردیگه خیالت راحته

مثلا برای لباس عروس و اینا خودشون همه رو انجام میدن ینی؟یا فقط تشریفات تالار؟

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

خواهر من واسه عروسیش گرفته عروسیش چند وقت دیگه ، و رفتن wedding planer گرفتن تماااامی موارد لازم رو بر اساس بودجه ای که خودتون در نظر دارین که واسه عروسی اون خرج کنیداون بر همون اساس بودجه تون میاد جاهایی که به پولتون بخوره و کیفیت داشته باشه معرفی میکنه و شما اوکی میدید و باهم میرید رزرو میکنید اینجوری دیگه چیزی از قلم نمیفته

هزینه خود wedding planer خواهر من شده بود پونزده تومان ولی چون خواهرم و شوهرش رفته بودن خودشون قبل از اینکه wedding planer بگیرن تالار و لباس عروس و آرایشگاه مد نظرشو رو اوکی کرده بودن شد ده تومان مابقی کارا که شمال تشریفات تالار ، و آرایشگاه داماد و ماشین عروس و دسته گل و.. عروس با خود wedding planer اش هست شده۱۰ تومان هزینه خود ودینگ پلنر