2777
2789
عنوان

کسایی ک از کنکور تجربی سر در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 32 پست
کشوری؟احتمالا آره اگه منطقه سه باشه

یکی تاپیک زده بود با ۸۴۰۰۰ خورده ایی پرستاری ازاد میشه اورد منم گفتم نه چون سال قبل کنکور دادم و امار دستم بود ولی میاد فحش میده اعصابم خورد کرد واقعا نباید کسی رو راهنمایی کرد

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کار اشتباه محضه اخه امسال یازدهم شش درسه بخوای سال بعد بشینی همه کتاب های یازدهم میشهههه حتی انسان محیط و تازه چون یازدهم تو با اونا فرق داره ترازت دوباره کم میکنن

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

امسال دیدم ۹۰هزار کشوری آزاد خودگردان قبول شده بود ولی خب هرسال فرق داره

من اینو جاییی نگفتم ولی خودم ۸۵۰۰۰ کشوری شدم و هیچی که هیچی

من اینو جاییی نگفتم ولی خودم ۸۵۰۰۰ کشوری شدم و هیچی که هیچی

پرستاری همه جارو زدی؟حتی خودگردان؟بیین یه مسئله ای ک امسال خودمم فهمیدم تاثیر بومی بودنه.... اگه ی جای محروم بودی قبول میشدی

آه له له له آه له لاس

پرستاری همه جارو زدی؟حتی خودگردان؟بیین یه مسئله ای ک امسال خودمم فهمیدم تاثیر بومی بودنه.... اگه ی ج ...

اره

پرستاری همه جارو زدی؟حتی خودگردان؟بیین یه مسئله ای ک امسال خودمم فهمیدم تاثیر بومی بودنه.... اگه ی ج ...

خودم منطقه ۳ ام خب ولی نشد و اینش جالبع که امسال کلا رو هوا بود با این رتبم تا پرستاری ازاد ۵۰۰۰ تا اختلاف داشتم شهریه پرداز ۱۰۰۰ تا کلا امسال همه چی قاطی بود

بنظرم روشت اصلا درست نیست چون اولاً امکان نبود یازدهم هم تو کنکور امسال و حتی سال بعد وجود داره و عملاً وقتت رو هدر میدی و هم اینکه نباید اونقدری کنکور رو سخت جلوه بدی که ۷ ماه ف۳ط واسه یک سوم از مطالبش بخوای وقت بذاری. سعی کن همه درسها رو امسال بخونی و اگه خواستی سال بعد هم کنکور بدی، سال بعد ازمون و رفع اشکال و مرور انجام بدی.