2777
2789

یک روایت جالب خوندم خواستم باهاتون به اشتراک بذارم 🥰

از امام صادق (علیه السلام) روایت شده که به مادری فرمودن فرزندت رو از یک سینه شیر نده، از هر دو سینه شیر بده چون یکی غذا و دیگری نوشیدنیه.

منبع: وسائل الشیعه، ج۲۱، ص۴۵۳

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا همچین چیزی رو خوندی؟

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

واقعا همچین چیزی رو خوندی؟

بله عزیزم چطور؟ امشب تو یه پیج طب اسلامی خوندم

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

یادمه دخترمو که شیر میدادم همیشه میگفت مامان این می می خوبه اونیکی اوسکوله

فکر کنم یکیش خوب بوده غذا بوده

اونیکی مزه آب میداده 😂😂😂😂

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بله عزیزم چطور؟ امشب تو یه پیج طب اسلامی خوندم

هیچی عزیزم برام جالب بود.

چون منم بچت شیر میدم سه ماهشه و میخوام بیشتر فیض ببرم از اطلاعاتتون

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

یادمه دخترمو که شیر میدادم همیشه میگفت مامان این می می خوبه اونیکی اوسکوله فکر کنم یکیش خوب بوده غذا ...

عزیزمم 😂😍

خدا حفظش کنه برات 😘

عزیزمم 😂😍خدا حفظش کنه برات 😘

مرسی عزیزم 😁😍

حالا دومی تو راهه ببینم نظر ایشون چیه😂😂😂

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

هیچی عزیزم برام جالب بود. چون منم بچت شیر میدم سه ماهشه و میخوام بیشتر فیض ببرم از اطلاعاتتون

قربونتون 🥰 اسکرین شاتش رو هم می ذارم برات مامان خانوم ماه ❤️

مرسی عزیزم 😁😍حالا دومی تو راهه ببینم نظر ایشون چیه😂😂😂

ای خدا 😂😂 به سلامت بغل بگیری فندق کوچولو رو 😍❤️❤️

بعله ..

گلم احتمالاً منظورشون نقش جداگانه و متفاوتشون تو تغذیه نوزاده که هر دو لازمن و مکمل هم هستن نه صرفاً حالت فیزیکی غذا و نوشیدنی ❤️ برداشت من این بود 🥰