2777
2789
عنوان

کسایی ک از کنکور تجربی سر در میارن

211 بازدید | 32 پست

من پشت موندم هنوز شروع نکردم هدفم دندونه

میخوام یسال دیگهم پشت بمونم چون دیر شروع کردم

امسال میخوام نهایی یازدهمو بدم تست پایه

سال بعدم کنکورو نهایی ۱۲

ولی میگن احتمالش هس نهایی ۱۱ حذف شه کلا

از طرفیم امسال نهایی ۱۱ رو ندم میترسم سال بعد تاثیر داشته باشع بعد نمیتونم دوپایرو نهایی بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهانه نوعی تنبلی ذهنی هست

ذهن شما صرفا دنبال راهی هست که این شرایط راحت رو برای خودش نگه داره و از منطقه امن خارج نشه پس جای اینکه بگی امسال نه و سال دیگه همین امسال و از همین الان شروع کن هر چقدر که شد نهایت نشد چی بهتره اینکه با رتبه 5 هزار پشت کنکوری باشی یا اینکه کنکوری ندی یا رتبه خیلی بدی داشته باشی؟

اصلا همچین کاری نکن از همین امروز شروع کن به خوندن برای کنکور فکر سال بعد نکن

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…