2777
2789
عنوان

خانما تورو خدا بیاید بگید جواب شوهرم رو چی بدم😡 عکس میدم📸

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 43 پست

چرا باگ داره نی نی سایتم پیاماتونو نمیبینم

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخوام فقط بره از زندگیم توافق کردیم پول قابل توجهی میده اگر نزنه زیرش

اگه میخواستی بره که اینجوری جوابشو نمیدادی

جواب شما شبیه کسیه که مخالف طلاقه و داره دس دس میکنه تا طلاق نگیره

اینجوری اون خودشو خیلی دست بالا حساب میکنه

{ خانم هستم }
اگه میخواستی بره که اینجوری جوابشو نمیدادیجواب شما شبیه کسیه که مخالف طلاقه و داره دس دس میکنه تا طل ...

چی بگم دیگه گفتم بره دنبال کارای طلاق توافقی اونم قرار بود امروز بره میخواد بگه توام طلاق میخواستی نه نمیخواستم نمیتونه اینجوری وجدان خودشو آروم کنه

من حس کردم ی جورایی می خواد تو التماسش کنی

قبلا التماس کردی طلاقت نده؟

بگو تو خودت خواستی ، منم اول مخالف بودم ولی الان آماده ی هر کاری هستم

سر ننه اش چه تفاهمی کردین؟

اگرم برگشتی حق طلاق رو بگیر

خوشبختی همه آرزومه 🤍💫

نمیخوام فقط بره از زندگیم توافق کردیم پول قابل توجهی میده اگر نزنه زیرش

حتما سر این موضوع تضمین بگیر

با وکیل مشورت کن

هر چقدر اروم تر و بی سرصدا جدا بشید خودت راحتتری اگر واقعا پول خوبی میده ،به دردسر نمی ارزه بخاطد مهریه خودتو علاف دادگاه کنی

اشتباه کردی رفتی خونه پدرت الان میتونه همین عدم تمکین برات دردسرساز بشه باید میموندی طلاق میخواست می ...

نمیزنه خودش گفت برو نفقه میدم تحمل بی محلی نداشتم دیگه

من حس کردم ی جورایی می خواد تو التماسش کنی قبلا التماس کردی طلاقت نده؟بگو تو خودت خواستی ، منم اول م ...

اوه تا دلت بخواد التماس کردم گفت برگردی جهنم میبینی گفتم نه من طلاق نمیخوام واقعا هم جهنمو نشون داد با چه رویی بهم میگه طلاق میخوای موندم