2777
2789
در حد دیدن چرا ولی بخواد باهاشون زندگی کنه بیچاره میشن هم اینا هم اون بچه دیدم ک میگم

وا چ جرفا میزنی این خانوم به وقت ازدواج میدیده که اون اقا ی بچه داره و امکان اینکه باهاشون زندگی کنه هست زن دوم بعد اون بچه اومده و اون بچه هم تو اون خونه حق داره هم معنوی هم مادی و هم عاطفی چ حرفا میزنید خانوم اگه قراره کسی تو اون خونه نباشه زن دومه ن اون بچه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرم پولدار نیس پول ندارم وگرنه میخریدممممممممممممممم

پ بیار خونه براش یه جشن خوب بگیر

اون هر چقدر هم خونه مامان بزرگش رو دوست داشته باشه مطمئن باش دلش خونه باباش رو حتما میخواد

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

من حرفی ندارم خودش نمیاد والا

جواب اون کاربری ک میگه نیاد رو میدم ادم با ادم فرق داره منم ی زن بابا دارم خدا خودش جوابشو بده امیدوارم البته جوابشو میده انقدر بدی درحقم کرده اما حالیش نیس اونم طرز فکر کاربری رو داره که میگه نیاد خدا خودش جای حق نشسته

تفرقه ننداز 😐🤦♀️🥴

تفرقه ننداختم پیشگیری کردم براش

اصن ن برای این خانم برای اون بچه ک تو چنین زندگی ای خیلی اذیت میشه هم اینارو اذیت میکنه

نمونشو داریم تو خانواده رابطه خواهرم با پسر شوهرش عالی بود مث بچه خودش ولی وای ب روزی ک تصمیم گرفتن هم خونه بشن کارشون ب جدایی کشید بخاطر بچهه

جواب اون کاربری ک میگه نیاد رو میدم ادم با ادم فرق داره منم ی زن بابا دارم خدا خودش جوابشو بده امیدو ...

اگه منظورت با منه من نگفتم نیاد باباشو ببینه گفتم هم خونگی با زن دوم با بچه زن اولی ینی شروع بدبختی و دردسر و اتفاقا بیشترین ضربه رو اون بچه میخوره ب اینام ضربه میزنه!

پ بیار خونه براش یه جشن خوب بگیر اون هر چقدر هم خونه مامان بزرگش رو دوست داشته باشه مطمئن باش دلش خو ...

دوستش تو اون محلن اونام میخاد دعوت کنه تا خونه ما دوره نمیان

بعد خودشم نمیاد خواهرشوهرم با من حرف نمیزنه اصلا اون نمیزاره بیاد

مامانش نمیزاره بیاد. کلا با من بدش کردن

اگه منظورت با منه من نگفتم نیاد باباشو ببینه گفتم هم خونگی با زن دوم با بچه زن اولی ینی شروع بدبختی ...

خب زن دوم حقی به اینکه بگه نیاد رو نداره عزیزمن هرچقدر که زن دوم حق زندگی تو اون خونه رو داره بچه اون اقا هم داره این حرفا و طرز فکر را رو نکنید اگه قرار به نبودن باشه زن دوم نباید باشه پدر و بچه هیچ کس نمیتونه از هم جدا کنه ولی ی مرد غیرت داشته باشه وقتی زنی همچین حرفی رو میزنه مهر و میشماره دستش ی لگد میزنه میندازه بیرون چیزی ک زیاد زنه

خب احتمالا خواهرشما هم اذیت کن هست با عرض معذرت

خانم یا اقای عزیز

مشکل اینجاس این نوع ازدواجا پر از چالشه خیلی وقتا زنه خوبه بچه ناسازگار میشه از غریبه حرف بشنوه خیلی موارد زنه حس میکنه در حقش اجحاف داره میشه چون واقعا هیج زنی وظیفه نداره بچه کسی دیگرو نگه داره!

خواهرم میگفت دعواش میکردم میگفتن نامادریه دیگه

دعواش نمیکردم میگفتن بیا بچه رو ول کرده امان خدا که بی ادب و پرو شده

سری ک درد نمیکنه نباید دستمال بست از ما گفتن

همه هستن بیست سی تاییخودش نمیاد خونمون. مامانش نمیزاره ـخواهرشوهرمم از من بدشه با زن سابق شوهرم خوبن

نکنه شما باعث جداشون شدی که خواهرشوهرت ازت خوشش نمیاد ولی با زن داداشش خوبه