2777
2789
همه هستن بیست سی تاییخودش نمیاد خونمون. مامانش نمیزاره ـخواهرشوهرمم از من بدشه با زن سابق شوهرم خوبن

ب شوهرت بگو بیاد خونه خودمون تولد بگیریم براش دوس دارم اینجا باشه منم کادو بهش بدم و اینا... حالا اومد خب نیومدم دیک ولش کن مهم اینه ب شوهرت گفتی و اونم میدونه هوای بچهشو داری و کلی خوشحال میشه و ازتم تشکر میکنه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودش اونجا رو بیشتر دوس داره

هر غذای دوست داره اونو درست کن و اینکه تولدش مبارک حتما براش دسر هم درست کن

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

چی بخرم؟

بنظرم اپل واچ

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اها الان مبگم بهش

افرین گلی

خودتم احترامت بالا میره پیش شوهرت 👌🏻

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

همه هستن بیست سی تاییخودش نمیاد خونمون. مامانش نمیزاره ـخواهرشوهرمم از من بدشه با زن سابق شوهرم خوبن

اهان،پس بچه خونه مادربزرگ پدریشه؟؟ میرید اونجا؟ اینطوری ک شام واسه اینهمه ادم میخوای درست کنی؟؟ الویه فکر کنم،یا مهمونی بعد شام باشه

اهان،پس بچه خونه مادربزرگ پدریشه؟؟ میرید اونجا؟ اینطوری ک شام واسه اینهمه ادم میخوای درست کنی؟؟ الوی ...

اره نمیاد خونمون وگرنه من مشکلی ندارم اونا با من بدن

گفتم یچیزی درست کنم ببرم وگرنه اونا خیلی تحویلم نمیگیرن

نمیشه از غروب باهاش برید بیرون شام رو بیرون بخورید بعد برید خونه مامانبزرگش تولد بگیرید؟

از من بدشه بس درمورد من خواهرشوهرم و مامانش بد میکن

وگرنه خیلی براش قبلا کادو خریدم ولب انداخته بیرون چکار کنم دگ

در حد دیدن چرا ولی بخواد باهاشون زندگی کنه بیچاره میشن هم اینا هم اون بچه دیدم ک میگم

والا دوستم ازدواج مجدد کرده شوهرش دختر۱۵ ساله داره مرتب استوری میزاره و قربون صدقه ش میره و تولدشو تبریک میگه نمیدونم والا اون بچه هم گناه داره خب