2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکنه شما باعث جداشون شدی که خواهرشوهرت ازت خوشش نمیاد ولی با زن داداشش خوبه

😐😹نه.

زن سابقش خیانت کرده خواهرشوهرمم شریکشه

دیگه جینده هستن از من بدشون میاد

وگرنه بقیه خانواده با منمشکلی ندارن

خانم یا اقای عزیز مشکل اینجاس این نوع ازدواجا پر از چالشه خیلی وقتا زنه خوبه بچه ناسازگار میشه از غر ...

من زن بابا دارم

پدرم من وقتی ۳ سالم بود زن گرف گفته بود من ی دختر دارم اون زنه هم از مناطق محروم و پدرم درامد خوبی داشت

زن بابام منو همیشه توی زمستون از ساعت ۱۰ صبح مینداخت بیرون تاسرویس مدرسم بیاد چندین ساعت تو سرما بیرون میموندم

توی بهار هم همیشه توی کوچه مینداخت

با کوچکترین اشتباه با سیم و شلنگ میزد بله بچه ادب باید بشه ولی نه این مدلی این کار رو با بچه خودش نکرد پس ی نامادری هس

بقیه کار رو رفتاراش بماند من سپردمش به خدا خدا خودش حقمو ازش میگیره

هیچی کادو ببرزیاد باهاش تیپ صمیمیت برندار بچه بهت حس صمیمی رفاقت پیدا میکنه یهو تصمیم میگیره بیاذ با ...

خونه پدرشه و پدرش در برابر اون بچه مسئوله. استارتر هم میدونست همسرش بچه داره و با قبول تموم شرایط زنش شد

چرا باید پای بچه از خونه ی پدرش بریده بشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
در حد دیدن چرا ولی بخواد باهاشون زندگی کنه بیچاره میشن هم اینا هم اون بچه دیدم ک میگم

بیچاره شن خب

معلومه ن بچه واجب تر از ازدواج و زندگی مجدده

زن و مردی ک وارد زندگی مرد یا زن بچه دار میشن باید بفهمن اولویت نیستن.اولویت بچه س