2777
2789
عنوان

امروز میشه 9 روز که پدرم فوت شدن و من تازه از دیشب فهیمدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 71 پست
به نظرتون از فردا برم باشگاه؟فک کنم تنها چیزی که حالمو خوب میکنه همونه اما چون حالت رقص داره ( ایروب ...

آره عزیزم چرا که نه. حتما برو. حتی آهنگ شاد و رقص هم ایرادی نداره. پدرت از شادی تو شاد میشه روحشون.

یه جا برو آشنا نباشه راحت باشی

واقعا خوشبحالش روز ۷ پدرم رفته بازار سبزی گرفته میگه بیا پشین پاک ناهار بزارم به نظرت این ادم منطق د ...

بله...کاردرستی انجام میده..الان درون مادرت غوغاست.از درون تهی شده..مطمئن باش توی تنهایی کلی گریه میکنه..ولی میدونه الان باید این خونه وزندگی پابرجا بمونه..پدر رفته مادر باید قوی بمونه تا بچه ها با دیدن مادر آروم خودشون هم اروم بشن

پارسا پسرمامان😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خوشبحالش روز ۷ پدرم رفته بازار سبزی گرفته میگه بیا پشین پاک ناهار بزارم به نظرت این ادم منطق د ...

اونم داره اینطوری با غمش کنار میاد. میدونه از این به بعد هم باید مادر باشه تو خونه هم پدر. میدونه باید پاشه و زندگی رو برای بچه هاش به روتین برگردونه. چاره نداره قشنگم. معناش این نیست سوگوار نیست.

اره منطقیه اون بزرگتره تو و داره تو روو به روزمرگیهات بر میگردونه تا تو داغ از دس دادن پدرت زیاد عذاب نکشی

اما مادرم ازم انتظار داره بلند بشم براش کار بانکی انجام بدم یا .... به نظرتون خواسته زیادی نیست؟

عزیزم خدا رحمت کنه پدر نازنینت را ،روحش شاد و قرین رحمت الهی، میدونم سخته ولی خودتو نباز تا زنده ایم باید زندگی کنیم، دست بزار رو زانوت یه یاعلی بگو بلند شو

اگه بزرگتر توی عزا وا بده که کوچیکتر ها ول معطلنمادره داره کاری می کنه که دخترشو بفرسته بیرون تا این ...

اصلا درست نیس این اسمش نادیده گرفتن احساسات دخترشه

بدتر حال ادمو بد میکنه این رفتار داغ تازس هنوز

مگ چند ماه گذشته ک انقدر زود میخواد دخترشو ب حالت عادی زندگی برگردونه حداقل تا ۴۰ ام هر ادمی عزاداری میکنه

شاید داره اینطوری خودش رو سرگرم میکنه..یا داره جلو شما وانمود میکنه وگرنه مرگ شوهر خیلی سخته...بابای من که فوت کرد برام آخر دنیا بود..دوست داشتم برم جایی که هیچ کسی نباشه...خعلی سخت بود..خدا شاهده فقط دخترم امیدم بود اگر دخترم نبود معلوم نبود چه بلایی سرم نیومد.تو هم مواظب خودت باش

مهموناتون کی رفتن

شبه جمعه 🖤

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐