2777
2789

من همیشه پریودم (۲۲ روزه س الان ۵ روزه تاخیر داشتم) برا اولین بار

تا گرمی هم میخوردم میشدم ولی الان هر چی میخورم نمیاد

از پونه زنجبیل گلاب آویشن زردچوبه

معده م آشوبه حالم بشدت بده

ترشح دارم ، دیشب کمردرد تخمدانم درد پام درد ولی هیچ علائمی ندارم چند باری لاپایی بوده بع هر حال میترسم یکمم ریخته باشه

چیکار کنممم

الله برایم کافیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم رابطه سطحی داشتم و خیلی مراقبت کردیم

حالا ۳ روز قبل موعدم قرص خوردم پریود نشم پشیمونم شد بعد ۳ روز قطع کردم دیک نخوردم حالا ک ۳ روز گذشته پریود شدم فقط لکه قهوه ای رنگ دارم

گرمیجاتم خوردم زنجیبل دارچین بابونه زیره ولی هیچی فقط لکه خیلی میترسم بنظرت چیکار کنم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بخاطر تغییر فصل دیرتر پریود میشین نترس

کامنت منم بخون لطفا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

پریودیه خیالت راحت. 😘

خدا از دهنت بشنوهه

اخه فقط لکه دارم دیگ هیچی

مامانم سر ابجیم اینطور بود لک داشت ولی فهمیدیم ک باردار خیلی میترسم شرایط عروسیم نداریم

منم رابطه سطحی داشتم و خیلی مراقبت کردیم حالا ۳ روز قبل موعدم قرص خوردم پریود نشم پشیمونم شد بعد ۳ ...

اینم برای پریودیه قهوه ای چرک الود از سردی بدنته عزیزم

نعنا دم کن چه خشک چه تر و چند وعده بخور رازیانه هم پرولاکتینت بالا نیس بخور خوبه

دلشاد هستم...💍