2777
2789
عنوان

امروز میشه 9 روز که پدرم فوت شدن و من تازه از دیشب فهیمدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 72 پست

به نظرتون از فردا برم باشگاه؟

فک کنم تنها چیزی که حالمو خوب میکنه همونه

اما چون حالت رقص داره ( ایروبیک) مطعن نیستم که رفتنش درسته یا نه

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاملا طبیعیه عزیزم

یه مرحله قبل از پذیرش، افسردگی شدید هست...

اینو ک بگذرونی، وارد فاز پذیرش میشی...

دیگه میپذیری ک ما انسانها واقعا هیچی نیستیم...

ی روز اومدیم ی روزم میریم... اثری ازمون نمیمونه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیزم روحش شاد خدا بهت صبر و توان تحملشو بده

هر چی لازمه به خودت فرصت بده برا ناراحتی و عزا داری اشکال نداره 9 روز زمان زیادی نگذشته ک بخوای ب زندگی عادی برگردی

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اما مادرم ازم انتظار داره بلند بشم براش کار بانکی انجام بدم یا ....به نظرتون خواسته زیادی نیست؟

سلام عزیزم

تسلیت میگم

این روزا رو گذروندم

سعی کن هوای مادرتو داشته باشی

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

من درکت می کنم منم پدرم و دو هفته است از دست دادم منم حس انجام هیچ کاری و ندارم انگار وسط مه گیر کرد ...

قربون دلت برم عزیزم

خدا بهت صبر بده 🫂 ،خدا روح پدرتو شاد کنه .

من تا دیشب متوجه هیچی نبودم

یعنی حتی گریه هم نمی تونستم بکنم چون هیچی رو قبول نکرده بودم و نمی فهمیدم چی شده ...

اما از دیشب غم عالم رو دوشمه انگار...

تا الان دورم شلوغ بود متوجه نبود پدرم نشدم اما الان اتاق خالیش پتکیه تو سرم

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
به نظرتون از فردا برم باشگاه؟فک کنم تنها چیزی که حالمو خوب میکنه همونه اما چون حالت رقص داره ( ایروب ...

مگه قراره به همه بگی یا مجلس میخوای بری مگه.ولی به خودت زمان بده.گریه نکن و ...هم نداریم.خودتو سرکوب نکن.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

منک بعدش افسرده شدم معتادشدم نابودشدم مدتها طول کشید تا سرپا بشم ولی تومثل من نباش خم نشو قوی باش هر ...

امیدوارم الان خوشبخت باشی و دلت شاد باشه ....

اما کاش می تونستم برای یک هفته حداقل جایی میرفتم که حداقل مسئولیتی قبول نکنم

الان برای قبول کردن مسئولیت خیلی زوده فک کنم

زندگی همینه مجبوریم ادامه بدیم تو هر شرایطی حواست به مادرت باشه

کی حواسش به من باشه پس 😓🖤

امیدوارم الان خوشبخت باشی و دلت شاد باشه ....اما کاش می تونستم برای یک هفته حداقل جایی میرفتم که حدا ...

مسئولیت چی عزیزم؟

الان توباید تو خودت باشی کارایی کنی ک حالتو بهترکنه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️