2777
2789
عنوان

خیانت مردها و

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 70 پست
موافقم مردها یا خیانت مبکنن، یا خواهند کرد با موقعیتش نیست وگرنه شناگر قهاری هستن

دقیقا...حتی اگر هیچوقت دست به عمل نشن حالا ب دلیل اینکه موقعیتش نیس تو مغزشون فکرش میگذره مداوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی عده کثیری یه مدلن شما نمیتونی بخاطر ۱۰ درصد ادمی که شاید اینطور نباشن ریسک کنید...۹۰ درصد بهرحا ...

حرفي ندارم تاپيك زدي نظر بپرسي پس انتقاد پدير هم باش

من مخالف بودم و دلايلمم گفتم

شماهم با اين طرز فكر اذيت خواهي شد از من گفتن🤷🏻♀️

عزیزم هر چقدررر هم تعداد کسایی که دیدن زیاد باشه بدونین نسبت همه مرد های جامعه آمار خیلییی پایینیه پ ...

اینکه اطرافیان من در یک شهر کوچیک بود...شما حتی سلبریتی ها و چه بسا تاریخ رو بخون...ذات مرد همینه از قدیم هم همین بوده و خواهد بود

از زندگی مادر پدرتم کامل خبر نداری...من میگم خانواده ای میشناسم زنش خبر نداره باز شما حرف خودت میزنی

شما بنظرم چون خیانت اطرافتون زیاد بوده بدبین شدی من بابام رو از خودشم بیشتر میشناسم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

اینکه اطرافیان من در یک شهر کوچیک بود...شما حتی سلبریتی ها و چه بسا تاریخ رو بخون...ذات مرد همینه از ...

درسته مردا نمیتونن به یه نفر پایبند بمونن

اینایی ام که تو زندگی ان از جایی دیگه گرم میشن

بار ها دیدم

و فقط میتونی خودتو و سهم خودتو حدقل تامین کنی همین

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

اینکه اطرافیان من در یک شهر کوچیک بود...شما حتی سلبریتی ها و چه بسا تاریخ رو بخون...ذات مرد همینه از ...

اصلا و ابدا قبول ندارم مردی رو میشناسم تو فامیل که بعد ازدواج همسرس ام اس گرفت و الان حتی نمیتونه دستش رو تکون بده نه تنها به همسرش خیانت کرد بلکه هر روز داره ازش پرستاری میکنه از این مورد ها زیاد دیدم عزیزم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

حرفي ندارم تاپيك زدي نظر بپرسي پس انتقاد پدير هم باش من مخالف بودم و دلايلمم گفتمشماهم با اين طرز فك ...

انتقاد پذیر هستم و نظر شماهم کاملا محترمه...قصدمم از اعلام این حرف فقط دلسوزی بود نه جنگ یا هرچیز دیگه ای ک بعضیا از سر نااگاهی ممکنه فکر کنن

بهرحال متشکر از مشارکتتون💕

شما بنظرم چون خیانت اطرافتون زیاد بوده بدبین شدی من بابام رو از خودشم بیشتر میشناسم

اين ميخاد به زور تو پاچه بقيه بكنه كه همه خيانت ميكنن من ميفهمم شما نميفهمين شما كور و كرين دور از جون😂

اين ميخاد به زور تو پاچه بقيه بكنه كه همه خيانت ميكنن من ميفهمم شما نميفهمين شما كور و كرين دور از ج ...

دقیقاا خیلی دلایل ضعیفی داره برای اینکه بگه همه مرد ها خیانت میکنن