2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه نگاه سطح پایینی 😑

نگاه شما سطح بالاس بفرمایید بسم الله مفتی بزارید ازتون استفاده کنن دستمال مصرفیتون کنن😁

والا ما باز از شوهرامون خونه گرفتیم برای شما و بقیه که شده سکه اونم چهارده تا اونم یارو اگه بگه نمبدم قسطیش میکنن دو سال یدونه 😁

عزیزم ازدواج سفید و دوست پسر منطق تر عقلانی تره از این ازدواج ک تمام حقتو بگیرن و ازت مفتی استفاده جنسی کنن تا جوونی و بچه بزایی بنام اونا بعدم ک یکم سنت رفت بالا و از هیکلم افتادی دیگه جذاب براش نبودی میندازتت دور میره سراغ ی جوون خوشگلترش

چیزی ک تو مرد جماعت بهترین هاشم دیدیم

نگاه شما سطح بالاس بفرمایید بسم الله مفتی بزارید ازتون استفاده کنن دستمال مصرفیتون کنن😁والا ما باز ...

نه جانم داری اشتباه میزنی

منم بچه مدرسه ای نیستم

۳۱ سالمه ۱۴ ساله ازدواج کردم

مهریه درست حسابی دارم

شوهرمم انسانه خداروشکر

مثل زنای سلیطه نیستم که بلد نیستن زنانگی

بعدم منکه دستمال مصرفی شوهرم نیستم

شما و بقیه رو خبر ندارم

ولی نگاه شما به داستان ازدواج خیلی سطحیه

نه جانم داری اشتباه میزنی منم بچه مدرسه ای نیستم۳۱ سالمه ۱۴ ساله ازدواج کردم مهریه درست حسابی دارم ش ...

اره اره شوهرای شماهارم دیدیم تو محل کار اطراف ب انواع دختر پیشنهاد دوستی صیغه میدن با این استدلال ک زنمون دیگه پیر اکله شده تاریخ مصرفش گذشته 😊😉حالا همین زن جوونی فرصت درس خوندن کار موفقیتشو گذاشته خونه این مرد

صلاح مملکت خویش خسروان دانند عزیزم

ولی شما ک خودت داری ب قول خودت پس بیرون گود نشین بگو لنگش کنید دخترای مردم رو شرف داشته باشیم اگاه کنیم ک مفت مجانی جوونی بهتربن روزاشونو ازشون نگیرن بعدم تفم کف دستشون نندازن بگن گمشو برو

کم دیدید تو همین سایت نمونه هاشو؟