2777
2789

مثلا من تو دلم خیلی مقایسه میکنم مثلا جاری من از خانواده خیلییی معمولی بوده چند سال زندگی قبلی داشت طلاق گرفته بود اما شوهرش خارج از کشوره وضع مالی شوهرش خوووبه پولداره اما زندگی من !!!!! خیلی دلم گرفته . یا حتی خواهرام یا حتی کسایی که از من بشدت پایینتر بودن زندگی های بهتری داشتن . خیلی بهتر .

من هم قیافم خیلیییییی خوب بود و هست . فقط بعد ازدواج آنقدر حرص خوردم تپل شدم ک با ورزش درست میشع . هم خانواده خوبی داشتم هم مالی خانواده ام داشتن هم شخصیتی و.....

من میتونستم خیلی ازدواج بهتری کنم واقعا ناراحتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما قدر خودتو ندونستی دقت نکردی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ن نشده مقایسه کنم چون انتخاب خودم بوده و واقعا شوهرمو دوس دارم وضعیتمونم اصلا خوب نیست اصلاااا ولی تا حالا نشده مقایسه اش کنم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

شما دقیقا تو شرایط منی

تمام فامیلاشون میدونن سطح خانوادگی من حتی قیافم بهتر از جاریه منه اما زندگی اونو ولی زندگی منو . اون مهاجرت داره من کنار خانواده شوهر بد آدمای بد باید زندگی کنم با بی پولی با خانواده شوهر بسازم

همه چی پول نیست

هر کی تو زندگیش یه جور مشکل داره

ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

میدونی چرا خدا کاری کرد که این ازدواج را داشته باشی؟

فقط و فقط و فقط برای اینکه بهت بگه مقایسه کردن اشتباه ترین کاره زمینه باعث میشه شیطان درون قلبت لونه کنه و ناشکر بشی،حسادت کنی،مقایسه کنی، فکر کنی قیافه و خانواده و موقعیته که صامن خوشبختیه ....نه عزیزم ، این زندگی پر از درسه ،درس های ارزشمند ، از این موقعیتت درس بگیر و دیگه نذار این افکار شیطانی سراغت بیان ، بهت قول میدم هم حال دلت و هم حال زندگیت به یکباره بهترو بهتر میشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مقایسه نه ولی وقتی میبینم بقیه توی دوران عقد چقدر حالشون خوبه و من چقدر افسرده شدم و شوهرم سرد تر میشه نسبت ب قبل به شدت ناراحت میشم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

آره همیشه مقایسه میکنم بعد ازمن سه تاجاری اومد همه شون وضعشون خوب شد فقط ما نداریم چون شوهرم کارگره

اونا با هم شریک شدن و پیشرفت کردن

دوتا از جاریام خونه باباشون لباس نداشتن الان چقد بریز و بپاش میکنن

من با بدبختی یکم طلا خریدم بعد ازاون ضررکردیمو هم ماشین هم طلاهامو از دست دادم انقد ناراحتم که حد نداره

جالب اینجاست آدمای بدبختی مثل من حسود بیشتر دارن من چه جدا شم از حسادت مردم پشتم حرفه چه زندگی کنم ب ...

زیاد

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

تمام فامیلاشون میدونن سطح خانوادگی من حتی قیافم بهتر از جاریه منه اما زندگی اونو ولی زندگی منو . اون ...

خب چرا وقتی گفت باید کنار خانوادم زندگی کنیم نگفتی نه نمیخوام؟ من چند تا خواستگار به همین دلیل رد کردم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...