2777
2789

مامانم بامن خیلی بده خیلی خیلی خیلی من پشت کنکوریم روزی نیست اعصابمو خورد نکنه انقد با زبونش نیشمیزنه که انگار چاقو میکنن ت قلبم هررووووز کارشه غذا میخورم بعدش زهرمارم میکنه ک انقد میخوری شبیه فلان چیز شدی و...کلی دلمو میشکنه الانم ده بااااار پشت سر هم گفت تو اگه چیزی قبول شدی من صدبار میشینم و بلند میشم تو اگه چیزی قبول شدی من خر میشم عرعر میکنم دلم میخواد خودمو بکشم چرا مامانم اینطوریه؟چراااا من از هیچی شانس نیاوردم بخدا قلبم داره ایست میکنه انقد گریه کردم مامانم از من بدش میاد مگه ن؟همش هیکلمو مسخره میکنه قیافمو مسخره میکنه اعتماد ب نفسمو داغون کرده یه بلایی سرم اوردع ک از خونه نمیرم بیرون یکی میاد خونمون میرم ت اتاقم قاعم میشم چیکار کنم خسته شدم تصمیم گرفتم اصلا باهاش حرف نزنم حتی یک کلمه صبح با چشای اشکی بیدار میشم چون با نیش و کنایه صدام میزنه ناهار میخورم با چشای اشکی میرم سرکتابم شب میخوام بخوابم با چشای اشکی میخوابم

بنظرتون ب مشاورم بگم باهاش حرف بزنه؟اخه اشناس میترسم بد شه💔

الهی دورت بگردم تو خیلی زیبایی. تو خواهر و دختر قشنگ منی گریه نکن فداتشم الهی. فقط سعی کن درست رو خوب بخونی و مستقل بشی و پول دربیاری و از اون خونه بری. پول قدرت میاره زیبایی میاره استقلال میاره. این روزارو تحمل کن تا بگذره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر خوب کم نیست ولی بیشترشون وقتی دخترشون بزرگ میشه به چشم رقیب میبینن متاسفانه

البته موقع پیری دوباره قربون صدقه بچه هاشون میرن

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

عزیزم ب نظرم ب مشاور بگو باهاش صحبت کنه چون توی شرایط سختی هستی .. لطفا صدتو بزار بخون قبول شی خیلی چیزا تغییر میکنه با قبولیت الان منم مامانم خیلی غر میزنه پشت کنکورم حق میدم بهش و باید بخونم قبول شم

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

عزیزم ب نظرم ب مشاور بگو باهاش صحبت کنه چون توی شرایط سختی هستی .. لطفا صدتو بزار بخون قبول شی خیلی ...

بنظرت زشت نیست؟نمیگه مامانش چقد بده؟نمیخوام مامانمو بد کنم پیشش

درسته حق دارن نگرانن ولی چرا این حرفارو بم میزنه چرا همش مسخرم میکنه چرا میگه تو اگ قبول شدیمن خرم یا فلان انقدگریه کردمصورتممیسوزه😓

فکر کنم منم مادر خوبی نمیتونستم بشم

بنابراین یه تشکر به خدا بدهکارم که نازا شدم و حداقل حق الناس و ناله فرزند به گردنم نیست ولی گناه زیاد دارم

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
الهی دورت بگردم تو خیلی زیبایی. تو خواهر و دختر قشنگ منی گریه نکن فداتشم الهی. فقط سعی کن درست رو خو ...

خدانکنه عزیزم♥️😭

بخدا زشت نیستم چهرم قشنگه من عاشق چهره خودم بودم بس زد توسرم از خودم متنفر شدم😓

دلم برا خودم میسوزه که هیچکسو ندارم تنهاکسی کهزخم نمیزنه بابامه

فکر کنم منم مادر خوبی نمیتونستم بشم بنابراین یه تشکر به خدا بدهکارم که نازا شدم و حداقل حق الناس و ن ...

مامان من کسیه ک داعم بفکر نماز و ذکر و قرانه همشم ورد زبونش اینه که خدا گفته احترام پدرو مادر فلان تو قران گفتن احترام پدرو مادر فلان ولی خودش انقد با زبونش منو میچزونه ک حد نداره دقیقا دیروزم همین ساعت بعد از اینکه ناهار خوردم همین بلارو سرم اورد

مامان من کسیه ک داعم بفکر نماز و ذکر و قرانه همشم ورد زبونش اینه که خدا گفته احترام پدرو مادر فلان ت ...

مشکل تو نیستی اونم با تو مشکل نداره فقط یاد نگرفته چطوری حرف بزنه.