2777
2789
عنوان

شده ازدواجتون رو مقایسه کنید با بقیه تو دلتون

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 26 پست
خب چرا وقتی گفت باید کنار خانوادم زندگی کنیم نگفتی نه نمیخوام؟ من چند تا خواستگار به همین دلیل رد کر ...

خب ایشون از اول پدر نداشت . من خانوادش نمیشناختم نمیدونستم خودخواهن . مادرش از اول مداخله میکرد تو کار و زندگیش اینا رو بعد عقد فهمیدم . اینم پسر بزرگ بود دراختیار خانوادش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه چیزی از خواهر شوهرم یاد گرفتم

حتی تو بدترین شرایط هم اصلا نمیباخت

و قدر شوهر و زندگیش رو میدونست

همیشه به تیپ و ظاهر خودش میرسید، و دخترش، مسافرت هم به جا

اهل خودنمایی نیست ها

ولی خیلی قدر خونه زندگی میدونه

در صورتی که شاید از لحاظ کیفیت از بقیه پایین تر باشه

چون شوهرش خوش تیپ و قیافه است خودش خیلی خیلی پایین تره و به من هم چند بار گفته درد دل کرده

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

تمام فامیلاشون میدونن سطح خانوادگی من حتی قیافم بهتر از جاریه منه اما زندگی اونو ولی زندگی منو . اون ...

بنظرم حسادت میکنی اصلا قشنگ نیست اما حسود هیچوقت از زندگیش راضی نیست جاری من چون اون یکی جاریم ویلای قشنگی ساخته بداخلاق شده و مدام به همه میپره درحالیکه شوهرشو بچه هاش دوسش دارن من دلم میسوزه که گند میزنه به زندگیش

دلم برای شوهرت سوخت

خوشت میاد شوهرت تورو با زن های دیگه مقایسه کنه و تو رو ناکافی بدونه ؟

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

آره خیلی شده و دایم با خودم کلنجار میرم که این کارو نکنم. آخه ما خیلی سختی کشیدیم تا به چیزایی که دوست داریم برسیم بعضی وقتا میبینم یه عده هلو برو گلو از همون اول همه چی دارن مثلا پسره بابا پولدار داره بدون سختی به همه چی میرسن خیلی تو فکر میرم ولی سعی میکنم براشون دعای خیر کنم بازم که گرفتار حسادت نشم🤦🏻♀️

تمام فامیلاشون میدونن سطح خانوادگی من حتی قیافم بهتر از جاریه منه اما زندگی اونو ولی زندگی منو . اون ...

حالا جرا همش اون بدبخت رو ميكي مكه هر كي زيباتره يا سطح بالاتره حتما خوشبختره بيجاره جاريت