2777
2789
عنوان

عوضی تر از خانواده شوهرم ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 53 پست
چرا میری که بخای حالت بد بشه؟بعدم چرا از جاریت دفاع کردی که اونم بخاد بتوپه بهت؟

نرمم شوهرم قاطی میکنه چون داشت حرف ناحق میزد این زن و فکر میکنه درست میگه دوست ندارم راجب دیگران حرف بزنه و نظر بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا حتی من دخالت تو کاراشون نمیکنم همه حا رفتن جار زدن این بد اخلاقه منم گفتم دلم میخواد با آدما ع ...

تو خوب باش و ذلتت رو خوب نگه دار خودتو با اونا یه مشت آدم سمی اصلا قاطی نکن میفهمم و درکن میکنم منم مشکل شما رو دارم همه جا از من بد میگن با این من بد نیستم فقط نمیتونم شبیه اینا باشم

مال منم همین میگن فقط خودمون خوبیم بقیه اخن

حالا خودشون هیچی نیستن و اصلا آداب معاشرت خداشاهد بلد نیستن چه برسه بخان بجا بیارن

سواد ندارن

اصلا هیچییی نیستن

فقط ی اعتماد به نفس دارن که گوهترشون کرده متنفرم ازشون

ا

نرمم شوهرم قاطی میکنه چون داشت حرف ناحق میزد این زن و فکر میکنه درست میگه دوست ندارم راجب دیگران حرف ...

پس برو و کاری نداشته باش کی از کی بد میگه

سکوت کن حوصله اعصاب خوردی داری دختر

مال منم همین میگن فقط خودمون خوبیم بقیه اخن حالا خودشون هیچی نیستن و اصلا آداب معاشرت خداشاهد بلد نی ...

دقیقا اینا هم همینن اصلا اینا رو هیچ کس آدم حساب نمیکنه ولی فکر میکنن چیز خاصی هستن

نرمم شوهرم قاطی میکنه چون داشت حرف ناحق میزد این زن و فکر میکنه درست میگه دوست ندارم راجب دیگران حرف ...

منم مجبورم با شوهرم گاهی برم چون نرم اخم میکنه قهر میکنه محل نمیده بد تر خونوادش هم پرش میکنن ولی وقتی دارن راجب یکی بد میگن یا جواب نمیدم یا میگم نمیدونم یعنی نه تایید نه رد تا نتونن دنبالم حرف بزنن با این وجودم همیشه دارم پشتم حرف میزنن من که ول خونواده شوهرم رو واگذار کردم به ابوالفضل خودش دونه و غیرتش

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

دقیقا اینا هم همینن اصلا اینا رو هیچ کس آدم حساب نمیکنه ولی فکر میکنن چیز خاصی هستن

وای آره بخدا خودشون از همه بد ترن ولی بس که خودشیفته ان بقیه رو هیچ میدونن خودشون و بهترین من به عقلشون شک دارم

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

هیچی نیستن بخدا اصلا خونوادا شوهرم بلد نیستن به یکی احترام بذارن اصلا هیچی بلد نیستن

اول فکر کردم نمیخان انجام بدن اما بعد فهمیدن اینا اینقدر احمقن اصلا بلد نیستن البته خونوادش

پدرمادرش فوت شدن و بشیار آدمای خوبی بودن