2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد مفت خورن و لذت میبرن از کارشون

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 49 پست
جاریته درسته؟قبلا درموردش تاپیک زدی.....خب بزارش کنارچه اصراری هست باادم مفتخوررفت وآمد داشته باشی.. ...

بخدا متنفرم ازش

ولی یهو میریم خونه مادر شوهرم مثلا

بچه هام میگن بریم بیرون اینم راه میفته میاد دنبالمون

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر بار یه مدل پرروییشو نشونم میدهبخون بقیشو ببین

باهاش رفتی بیرون کارتت رو نبر بگو کارتم رو نیاوردم. موقع خرید هم به یه بهانه ای از مغازه برو بیرون مثلا موبایلت زنگ خورده اینا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اینم بهش بیشتر رو بدم شارژ هم میخواد

خیلی بده اینطور قشنگ درکت میکنم،دورازجونت معذرت میخوام بابت حرفم،آدم خودشو احمق فرض میکنه با رفتاراشون،درصورتی ک ما رومون نمیشه نه بگیم یا تقاضای پولمونو کنیم

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

من باشم رک بهش میگم عزیزم فلان قدر به من بابت این ریز جزئیات بدهکاری برات راحت تره الان بدی یا اخر ماه؟

اگه خودش و زد به اون راه توی جمع چند بار عنوان کن

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

باز چندروز پیش مجبوری با من اومد بیرون کلی مغازه های مختلف آت و اشغال خرید پول کارتش کم شد رفتیم سوپ ...

ببین شاید نداره یا تحت فشار هستن. البته کارش زشته . اگه خپاهرته اشکال نداره. حتی اگه دوست خیلی صمیمی بازم اشکال نداره در صورتیکه تو اوضاع مالیت خوب باشه .

خواهر شوهره حتما

بگو پول همراهم نیاوردم فقط قد کرایه تاکسی داره

شماره کارتم بفرست براش ریز به ریز پولایی که نداده بشین یراش حستب کن نزنه زیرش

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

تا جای ممکن کردم این کارو به خودم باشه اصلا خوشم نمیاد ببینمش ولی یهو مادرشوهرم میگه با هم بیاین خون ...

ببین منم ادم پررو دیدم میخواست به هر بهونه ای چتر بشه خونمون

راه حلش اینه پر رو باشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من اینجور مواقع یه کلمات منزجر کننده راجب تیپ شخصیتی همچین افراد مثال میرنم به خودش بگیره

مثلا میگم طرف دله هست

یا خودشو خاروخفیف میکنه

یا بکن هست

دیگه میدونه طرز فکر من راجع به این چیزا چیه دست میکشه

احساس کردم یا خواهرته یا خواهر شوهرت

نه بابا خواهرم عمرا از من پول بخواد

حتی یبار رفتم بیرون ابجیم بیرون بود گفتم بذار برات حساب کنم اصلا قبول نکرد

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ببین شاید نداره یا تحت فشار هستن. البته کارش زشته . اگه خپاهرته اشکال نداره. حتی اگه دوست خیلی صمیمی ...

وااااا نداره خب نخره

کسی که نداره نمیره لوازم ارایش بخره یا خوراکی

من از گشنگی بمیرم نون شب نداشته باشم روم نمیشه اینجوری از کسی پول بگیرم بعد شما میگی اشکال نداره حتما نداره؟؟؟