2777
2789
خب مامانت زنگبزنه حال پسره بپرسه ببینه چی میگن

یک گروه دارن دوستانه عکس پسرش که سرش شکسته اون جا گذاشته بود حتما مامانم اون جا حال پرسیده مامانم زنگ نمی زنه می گه کسی که دختر رو می خواد خودش باید مشتاق باشه و پیگیر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل تو اصلافکر میکنم خدا منومسخره ی خودموخانوادم کرده هیچکی سر نگیره واسم متنفرم ازاین وضع

من برام مهم نیست آخه خاستگار زیاد دارم همه هم خوب و پولدار حتی یکی خیلی شغلش معروف خودش آدم معروف من نمی خواستم رد می کردم ولی انگار این با بقیه فرق داشت چی بگم حتما صلاح من این نبوده چون خواهرش دوباره زنگ زد کلی مشتاق بودن و خواسته بودن نمی دونم به خاطر شکستن سر بچش زنگ نزدن در گیر اون شدن یا چی کلا نخواستن پشیمون شدن

حرفش درستهتو هم نگران نباش عزیزم

چی بگم من خاستگار زیاد دارم همه هم خوب و پولدار بعضی ها آدم های مهم ولی هیچ کدوم برام مهم نبود این فرق داشت نمی دونم دوست داشتم این بشه شاید صلاح من نبوده

پس جا داره تا یک هفته الان 4 روز گذشته خواهر پسره دوست مامانم هست پسرش سرش ظربه خورده چند روزه در گی ...

آره درگیرن احتمالا

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

والامنم خاستگارزیاددارم خسته شدم انقدخاستگارراه دادم و هیچکی نمیشه واسم

آهان نه من مامانم هرکسی راه نمیده بعدم بیشتری ها خودم رد می کنم ولی این فرق داشت دوست داشتم بشه

آره درگیرن احتمالا

امکانش هست زنگ بزنن؟

خاستگاری سه شنبه بود روز بعدش زنگ زدن مشتاق بودن حتی خواهره گفت خود داداشم خواسته ولی دیگه خبری نشد یک دفعه مامانم گفت سر پسرش شکسته آخه عکسش تو گروه دوست هاشون گذاشته بود