2777
2789

دوتا بچه دارم پشت سر هم. سختم بود بازم نیومدن کمک.هرچند بیمار بودن.هیچوخت یادم نمیره تو روز زایمانم چطور دخترم تنها بود..مادرم بنده خدا پا درد داشت کمر درد داشت تنگی نفس و هزار تا بیماری دیگه اما با این حال اومد پیش دخترم موند حالا که از اون دوره گذشتم و ۲۰ روزه اسباب کشی کردم بازم نیومدن کمک .هفته بعد میخوان بیان مثلا کمک..یکی نیست بگه دیگه من چکاری دارم که شما بیاین کمکم؟ بنام کمک میخوان بیان مهمون بازی.منم با دوتا بچه همش براشون بشور بپز کنم.ی چیز هم بگی میگن دوست نداشتن بیان دوس نداتشن نه ماه بارداری زنگ بزنن..منم الان دوس ندارم ببینمشون. شب یلدا برای نامزدی برادرم یلدایی میبرن.چقد دلم میخواد اونروز خونه باشم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شب یلدا بیان؟بگو من کار ندارم تمام شده نیاین. ما مراسم داریم برای برادرم دو روز بعد در خدمتم

هفته بعد میان و نمیدونم کی میرن..

همسرم اجازه نمیده برم .

میگه بچها رو سرما میدی

اما دوست داره مادر خواهرش بیاد منم با اینهمه خستگی مهمانداری کنم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
هفته بعد میان و نمیدونم کی میرن..همسرم اجازه نمیده برم .میگه بچها رو سرما میدیاما دوست داره مادر خوا ...

بچه هات چن سالشونه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

اولین باره میبینم کسی از خواهرشوهاش توقع داره ، بیخیال توروخدا . الآنم برای دیدن برادرزاده میان دیگه ، اونو که دیگه نمیشه نیان چون شما توقع داشتی .

الان بپرس ببین چند نفر برای اسباب کشی و زایمان ، خواهرشوهرشون اومده ؟ اگه هم اومده خدایی لطف کرده

من باشم میگم ببخشید کارارو زودتر تموم کردم اون تایم نیستیم خونه

کارد بزنی خونم در نمیاد

ملاحظه همسرمو میکنم فقط

خونا جابجا کردم تک و تنها اونقدر خسته بودم زیر راه پله دراز کشیدم خابیدم

مادرشوهر پدرشوهرم ی زنگ نزدن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هفته بعد میان و نمیدونم کی میرن..همسرم اجازه نمیده برم .میگه بچها رو سرما میدیاما دوست داره مادر خوا ...

مهمان داری نکن

یا اگر زنگ زدن بگو ممنون من کارام تموم شده و احتیاجی به کمک ندارم ی وعده بیان بچه رو ببینن و برن اونم غذا درست نکن شوهرت از بیرون بگیره