2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر رفتید هم خودتون هم همسرت چشم انتظاری خیلی سخته ان شاءالله خدا ب تمام کسایی ک بچه میخوان زودی دا ...

ن عزیزجان هنوز یکسال نشده

و اینکه کمی دست و بالم تنگه الان میدونیک هزارتا ازمایش و سونو باید انجام بشه

خودم تنبلی تخمدان شدید دارم💔

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

خدا ب دلت آرامش بده 💫💫

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ن عزیزجان هنوز یکسال نشده و اینکه کمی دست و بالم تنگه الان میدونیک هزارتا ازمایش و سونو باید انجام ب ...

دختر چقدر شرایطتت شبیه منه

منم میخواستم برم دکتر چون دفترچه نداریم هزینهاش سر ب فلکمیکشه حساب کردم بدون دارو ازمایش سنو همه ایما ی چیزی حدود ۱۰تا۱۵تومن میشع

منم تنبلی تخمدان شدید عفونت دارم میخوام اصلاح سبک کنم ولی هی امروز فردا میشع

شمااکر میتونی اصلاح سبک کن

دختر چقدر شرایطتت شبیه منه منم میخواستم برم دکتر چون دفترچه نداریم هزینهاش سر ب فلکمیکشه حساب کردم ب ...

والا من قبل همه چی امید بستم ب ائمه خودشون دستمو بگیرن کمکم کنن

مگ خدا فقط

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 💗

پسرم ۸ ساله هست براتون حمد و سه صلوات فرستاد

از شما خواست برای ظهور امام زمان شفای مریض ها سلامتی خودش خانوادش و بابا ش سر کارش بمونه دعا کنید

بهش گفتم براتون بخونه بعد بهش گفتم آرزوت بگو اینا گفت التماس دعا

والا من قبل همه چی امید بستم ب ائمه خودشون دستمو بگیرن کمکم کنن مگ خدا فقط

همه چیزو از خدا بخواه

من ماه پیش کلی امید داشتم التماس شهدا کردم ولی دسته خالی برگشتم کلی خورد تو ذوقم

ولی شما ناامید نباش ان شاءالله حاجت رواشید

همه چیزو از خدا بخواه من ماه پیش کلی امید داشتم التماس شهدا کردم ولی دسته خالی برگشتم کلی خورد تو ذو ...

همچنین عزیزم

راستی مکمل و دارو چی مصرف داری