kiay مدیر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 3652 عنوان اسم قشنگتون بگین میخوام زیارت عاشورابخونم برای نیت منم یه حمد بخونید | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 54 پست قلبم خیلی سنگینه کاش بشه دعای اززبون بقیه خیلی زودتر مستجاب میشه التماس دعا خداهست امروز | 09:36 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donyatam عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 16718 سیما.ممنون بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خانومـاقامحمدم عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 2647 خواهش گلم والا من رفتم اوابوست بگیرم گفت ۲ملیون منم ۱۰تا دونه ازش گرفتم با فولیک اسید ک گاهی میخورم ... من دوماهع قطره ویتاگنوس مصرف میکنماگ بتونی ستاره پاک گیر بیاری بخوری خیلی خوبه تو شهر ما نداشت متاسفانه قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂
کدوگردالی عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4229 من دوماهع قطره ویتاگنوس مصرف میکنماگ بتونی ستاره پاک گیر بیاری بخوری خیلی خوبه تو شهر ما نداشت متاسف ... دارو گیاهی هست؟
خانومـاقامحمدم عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 2647 دارو گیاهی هست؟ اره قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂
کدوگردالی عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4229 اره نشنیده بودم اسمشو تا حالا ولی میرم میپرسم اگر گیرم اومد اسم عطاری شماره تماسشو براتون میفرستم خواستید زنگ بزنید سفارش بدید
خانومـاقامحمدم عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 2647 نشنیده بودم اسمشو تا حالا ولی میرم میپرسم اگر گیرم اومد اسم عطاری شماره تماسشو براتون میفرستم خواستی ... کدوم شهری قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂
خانومـاقامحمدم عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 2647 همدان من اراکقم داره فک کنم قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂
کدوگردالی عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4229 من اراکقم داره فک کنم نمیدونم والا الان سرچ کردم تو گوگل دیدم ی سایت داره قیمتشم ۲۲۰بود