کی میدن من روش حساب باز کرده بودم برای روز مرد و اینا 😂
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
کاش بدن درسته پول ناچیزی هست ولی خب بازم برای منه بی دامد خوبه میزارم رو پولم روز مرد میخرم 😂
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
آره مادر شوهر منم میگفت میدن ب ما که تعلق نمیگیره؛؛ مادر شوهر من تحته پوششه اکثرا به اینا وقتی میگن میخان واریز کنن دروغ نمیگن کمیته خبرشو میده الانم بهش گفتن قرارع سبد کالا شارژ شه این ماه
دقیقا تازه من دوتاشو میزارم جیبم هم واسه خودمم هم شوهرم🥴😂کیه روز مرد مگه؟
اولای دی ماه هست از رگ گردن به ما نزدیک تره😂من برای پدرم قراره بخرم هم همسرم پول هر چقدر بیشتر بهتر🤣