2777
2789

هفته 39 بارداریم دیشب یهو ساعت هشت دردم گرفت رفتم زایشگاه معاینه کرد گفت یک سانت و نیم باز شده و برو خونه دردهات زیادتر شد برگرد منم دیشب حدودا ساعت یازده برگشتم خونه تا ساعت دو اینا بیدار بودم دردم زیاد نشد و خوابم برد ساعت شش خواب بیدار شدم هیچ دردی ندارم چرا ☹️☹️☹️ چیکار کنم خطرناک نباشه 😢😢😢

همینه

یک هفته وقت داری حالا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شب ساعت ۱۱ دردم گرف تاااا صبح

زایشگاه نرفتم جدی نمیگیرفتم میگفتم نفخ کردم 🤣دیگه صبح رفتم گفتن نیم سانت باز شدتا لباس دادن و پرونده تشکیل دادیم و بردن شد ساعت ۱۲ ظهر

سه ظهر هم زایمان کردم

من شب ساعت ۱۱ دردم گرف تاااا صبحزایشگاه نرفتم جدی نمیگیرفتم میگفتم نفخ کردم 🤣دیگه صبح رفتم گفتن نیم ...

من یک و نیم سانت باز شده رحمم ولی بستری نکرد گفت برو خونه

واقعا ؟؟ من فک کردم دیشب تا صبح زایمان میکنم 😥

دیشب زود رفتی این دردا طبیعیه میاد و میرع برا هر درد نباید بری زایشگاه که

وقتی زیاد و پیوسته شد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من شب ساعت ۱۱ دردم گرف تاااا صبحزایشگاه نرفتم جدی نمیگیرفتم میگفتم نفخ کردم 🤣دیگه صبح رفتم گفتن نیم ...

آسون بوده انگار آره؟

من ۳۹ هفته و ۲ روزم

خیلی میترسم از درداش

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

دیشب زود رفتی این دردا طبیعیه میاد و میرع برا هر درد نباید بری زایشگاه کهوقتی زیاد و پیوسته شد

دیشب مادر شوهرم همش منو ترسوند که درد زایمان همینه باید بری و خطرناکه یعنی یه نفر عاقل کنارم نیست درست راهنمایی کنه

از استرس دیشب و درد داشتم از صبح بیدار شدم مثل وقت پریودی دست و پاهام استخوناش درد میکنه

تاریخ زایمان من ۵ روز دیگه

وای علائمی ندارم

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤