2777
2789
عنوان

چرا هیچکس نمیگه بوتاکس ممکنه چه بلایی سر ادم بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 38 پست

چون همه جا فقط تبلیغات مهمه نه ریسک

مثلا از عروسی مریم مومن توی اینستا کلیپ دیدم که آره پیش ما فلان خدمات انجام داد از ابرو تا تزریق

ولی همش تبلیغ و نگاه که میکنی قبل و بعد تغییر نکرده احساس میکنم اصلا کاری انجام نداد فقط تبلیغشو میکنه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چون تزریق کردم دهنم کج شد رفتم آر اف کرد یک جلسه خیلی بهتر شد یک جلسه دیگر باید برم

منم لبخندم جمع شد شبیه لپ پیر زنا افتاده بود

دختر من خودم دستگاه rf دارم چون کلینیک دارم

اصلااثر نداره شما خودت داری رو به بهبودی میری اثر اون نیست ی سرچ کن

صورتت چرا بیفتهبوتاکس با سایر قسمت های صورت کاری نداره

خطوط پنجه کلاغی رو بیش از اندازه یا در نقطه پایین تری تزریق کرده بود خیر ندیده

در نتیجه وقتی میخندیدم گونه بالا نمیرفت و عضله لپم جمع میشد پایین

ی سرچ کنی اثر بوتاکس با هیچی نمیرهدوستتم حتما عضله کمکی تحت فشار بوده بعد یکی دو هفته ازاد شده دیگه ...

من وقتی خودم از نزدیک اینو دیدم.دیگه با سرچ چکار دارم

من فقط مدل لیزرش رو نمیدونم

و بجز دوستم خیلی افراد دیگه هم مشکل داشتن با چندتا شات لیزر برطرف می شد.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

پیش آدم ناشی بری همینه

باید پیش متخصص کار بری

من چندین ساله انجام میدم . اونم برای میگرن که تخصصی تر و حساس تره و در کنارش صورت . خیلی خیلی راضیم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من واقعا نیازم دارم به بوتاکس ولی ترسم زیاده هیچوقت انجام نمیدم. چین و چروکم واقعیت گذره عمره و مهم ...

من چروکم نداشتم دیدم خواهرام میزنن منم زدم

۳ ماهه از خودم متنفرم الکی

اگه میری حتما سرچ کن هر جا نرومراقبتاشو انجام بده