2777
2789
عنوان

سلام لطفا متاهلین مطلقین همه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 55 پست
خب هزینشونده پدرش بده

اومد محضر فقط حضانت مخارج و درس و درمان داد

سفر خارج رو و ... رو حذف کرد و گفت میخای بچمو کجا ببری مزگم یکی هست تازه اونجا میگفت تعهد بده شوهر نمیکنی

و اینکه هیچی نلود و نداشت حتی عروسیم نگرفت ولی صدقه سر من و پس انداز مجردی و طلای مجردی و ... الان د ...

ما داشتیم همچین موردی پسرش نوجوان مادره طلاق گرفت اینده بچه نابود شد میتونست صبر کنه چند سال دیگه ولی نموند رفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا همه حسرت زندگیمو میخوردن ولی از تو کسی خبر نداره من حتی با برادر زن مردش حرف میزنم میگه تو خراب ...

حق بهت میدم، ولی اینا دلیل میشه ک فردا خدایی ناکرده ب این پسر قشنگ ات بگن مادر طلاق... آیا ب نظرت زندگی بعد از طلاق با این شرایط تورم و اقتصاد ب نظرت راهت هست، و هزاران دلیل

چقدر سخت خدا کمکتون کنه نمیدونم چی بگم بچه ها بزرگن و از زندگی تون خیلی گذشته

بچه بزرگگه ولی من نابودم همش تو خودمم افسردگی شدید دارم بخدا علنا میگم من رابطه میخام نوازش توجه احترام میکه نمیتونم همینه ک هست بکشه خودشو هفته ای ی بار بخدا سخته چطور تامین نشم و به بقیه انرژی بدم

بخدا همه حسرت زندگیمو میخوردن ولی از تو کسی خبر نداره من حتی با برادر زن مردش حرف میزنم میگه تو خراب ...

زندگی که خوشحالن نمیکنه

زجر میکشی

ایشون هم تلاشی برای بهتر شدن ندارن

یا بیمار روانی هست

بهتر که نمیشه بدتر هم میشه

سن شما هم بالاتر بره کن طاقت تر و مریض تر میشی

تو همون حال که گریه میکنه میگه نرو .بگو حتما باید بریم مشاور زندگیمون رو تغییر بدیم یا میرم یا شروع به تغییر میکنیم هر دو .بگو تو ایرادای منو بگو حل میکنم تو هم باید به حرفای من گوش بدی و حداقل تلاش کنی تغییر کنی

ما داشتیم همچین موردی پسرش نوجوان مادره طلاق گرفت اینده بچه نابود شد میتونست صبر کنه چند سال دیگه ول ...

بخدا عموی خودمم طلاق گرفت هر دو دوباره ازدواج کردن ولی دختر عمو و پسر عموم هر دو سن پایین ازدواج و طلاق منم از طلاق میترسم ولی الان ک وکلت داذم این خفه شده ولی بار قلدری میکنه میگه غرورم و خورد کردی در حالبکه برده مهرمو بخشیدم

همه تو زندگیشون کم و بیش مشکل دارن .اگه توانشو داری بساز.چون بعد طلاق هم مشکلات یه جور دیگه خودشونو ...

میدونم تازه من شغلم ندارم ولی واقعا نادیده گرفتن خودمون باعث اینهمه فلاکت نیست مرد غرغرو و بی محبت ک واسه ی سقف ناامن و ی لقمه پرمنت مدام تحقیرت کنه و جلو بچت بزنه انگ و ...

این پروتر میشه

حق بهت میدم، ولی اینا دلیل میشه ک فردا خدایی ناکرده ب این پسر قشنگ ات بگن مادر طلاق... آیا ب نظرت زن ...

من تحصیلات داذم موقعیت شغلی برام بالاخره مهیا. میشه واقعا از جنگیدن با ی مشت پاپتی خسته شدم من تو خونه ارامش میخام نه کوچه خیابون

کمبود توجه و محبت خیلی بده واسه یه زن ولی جدا شی با یه پسر نوجوون میخای بری با کس دیگه ای که بهت محبت کنه توجه کنه؟بعد جدایی دو حالت داره یا تنهایی یا باید بری با یه مرد دیگه که حالت دوم به بچت خیلی تاثیر بد میزاره،یکی از اشناها پسر ۱۵ ساله داشت جدا شد صیغه ی یکی شد پسرش تبدیل شد به یه بچه ی معتاد سیگاری،مدرسه رو ول کرد بدبخت شد