2777
2789

خونه پدرمم داشتم با گوشی باش حرف میزدم دعوامون شد اونم اشتباه کرده بود اما مقصر خودم بودم بهش گفتم تو مرد نیستی بچه ننه ای هنوز بچه ای گفتم بهش مرد نیستی تا چیزی میشه پخشش میکنی و...ای حرفا گفتم اگه مرد بودی فلان کارو نمیکردی اندازه منم نیستی که زنم😭ای خدا چقدر حرف ناجوری زدم پشیمونم زد شکست گوشیشو از گوشی مادرش زنگ زد گفت واقعا نمیخوامت گفت برو گفت من به درد زندگی نمیخورم و دیگه همه چی تموم و دیگم زنگ نزد

حاملم خونه پدرم اومدم که این اتفاق افتاد و گفت دیگه دنبالت نمیام و نمیخوامت نگید شاید الکی گفته نه کلن ندیدم روزی تا این حد جدی حرف بزنه

و اینم بگم عادت داره گوشی بشکنه عصبی بشه گوشی میشکنه

حرف من خیلی زشت بود اما هردومون مقصر هستیم

و اینم بگم نمیخوام جدا شم حالا چیکار کنم💔😔

3 ماهه خونه پدرمم خونم گازکشی نیس حالا چند ساعت دیگه میخوام برم خونه خودم یا نرم

پیش خودش نمیگه تا گفتم نمیخوامش اومد

برم یا نه دوستان😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صحبتی که میکنم سرکوفت نیست

اما خب وقتی شرایط براتون فراهم نیست چرا بجای حل کردن مشکلات روحی و مالی برای بارداری اقدام میکنید

این فاصله خودش مسبب بحث و جدال هست

وقتی ازدواج میکنید تا مشکلی به وجود میاد فوری خونه پدر را انتخاب نکنید

سعی کنید با کم و کاستی ها کنار هم باشید

عصبانی بودند یک حرفی زدند

بذارید یک کم آروم بشن بعد تصمیم بهتری بگیرید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

زن حامله که نمیشه طلاق داد بگو برو اقدام کن اون موقع که باید نفقه بده تا دنیا اومدن بچه بعدش از خرشیطون میاد پایین، الان اگه بری خودتو سبک کردی از اول نمی خواست بیایی از خونت، حالا صبر کن اصلا نه به منت کشی، نه از موضع بالا حرف نزن ببین خودش میاد دنبالت

خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم  صلوات فرستادی🥰🥰🥰

خونم گازکشی نبود برا این اومدم😭

خوندم عزیزم متوجه مشکلتون شدم

به همین خاطر میگم نباید خونه را ترک میکردید

به جاش فشار میآوردید که مشکل را حل کنند

وقتی گزینه دوم را انتخاب میکنید آقایون بیخیال تر میشند

و از زیر بار مسئولیت شانه خالی میکنند

پیش خودشون میگند فلان کار هم انجام ندم یا به تعویق بیفته چه اشکال داره جایی هست که خانمم بمونه تأمین بشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍