2777
2789
عنوان

مسمومیت با ماکارونی

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 37 پست

اگه تاریخش نگذشته و گوشت هم تازه بوده احتمالا ویروس گرفتید

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمئنی از ماکارلنی؟شاید ازین ویروسه گرفتید،اسهال استفراغ از علائمشه،دختر وهمسر منم گرفتن،تو بینارستا ...

نمیدونم والا

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
من از وقتی یادمه ماکارونی فله فروخته میشد و هیچکس هم بخاطر ماکارونی فوت نشد، البته ما هیچوقت نخریدیم ...

ینی سویا خراب بود؟

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
چ جالبمنمشام ماکارانی خوردم معده درد و دلپیچه گرفتم ووحالت تهوعهنوزم خیلی معذرت اسهالم درست نشده از ...

ما فقط تهوع داریم من از حالت تهوع بدم میاد چون واقعا ادمو عذاب میده

حالا هر چی هم بالا میارم سبک نمیشم معدم هنوز پره

اگه تاریخش نگذشته و گوشت هم تازه بوده احتمالا ویروس گرفتید

اخه هرسه تامون باهم؟

ینی سویا خراب بود؟

نمیدونم. شاید این ویروسه بوده یا هر چیزی، اما مطمئن باش ماکارونی نیست ، یه دمنوش نعناع بخورید عالیه، اگر مسموم شده باشید کمکتون میکنه، ان شاالله که بلا دور باشه ازتون

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃