2777
2789
ببخشید حواسم نبود شما انگلیس زندگی میکنید عسیسم😔😔

از این به بعد حواست باشه 😉

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

حداقل تو تاپیکی که من مترجمی انگلیسی خوندم با اعتماد به نفس اطلاعات غلط نده😂😂😂😂😂😂

خوشم میاد خیلی خوب سرکارتون میزارم🤣🤣

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدم های اطرافم شامل خانواده م نمیشنخانواده م رو دوست دارم

پس چه دلیلی داره آدم وقتی خانوادشو دوست داره پای یه غیر آدمیزاد بکشه وسط عواطف و احساساتش؟

حالا سگ نه گربه پرنده هر چی

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خوشم میاد خیلی خوب سرکارتون میزارم🤣🤣

سر کار نداشتی که

داری تلاش میکنی ضایع شدنت رو پنهون کنی

ولی خب دست بالای دست بسیاره

وقتی زبان بلد نیستی کی مجبورت کرد انگلیسی تایپ کنی؟

t.me/OffShiirley 🪽فقط بگو کو مایوت ؟میخوایم بپریم تو آب از رو کایوت....🪶🕯

عوضش حتی خونگی هاشون خیلی خوب بلدن پاچه بگیرن تیکه پارت کنن!نمونه ش چندتا اروپایی که سگ اهلی خونگی ش ...

فک کن سگی که ۵سال داشتنش لپ بچه یکسالشون رو دندون کرفته بود😭

وخدایی که بشددددت کافیست❣
پس چه دلیلی داره آدم وقتی خانوادشو دوست داره مای یه غیر آدمیزاد بکشه وسط عواطف و احساساتش؟حالا سگ نه ...

چشم عزیزم

آفتاب که طلوع کنه پرتش میکنم تو خیابون شما راضی بشی

t.me/OffShiirley 🪽فقط بگو کو مایوت ؟میخوایم بپریم تو آب از رو کایوت....🪶🕯

سر کار نداشتی کهداری تلاش میکنی ضایع شدنت رو پنهون کنی ولی خب دست بالای دست بسیارهوقتی زبان بلد نیست ...

والا فعلا که تو بلد نیستی!

چون من تو چندتا سایت اروپایی دیدم که هم mother مینویسن هم mather پس سکوت کنی خیلی به نفعته عزیزم

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم