2777
2789
بعد همینا میگن کاش اونایی که بعد ده سال یه پیاده روی اربعین میرن با خرج ۳ میلیون! میومدن ۳ تومنو مید ...

آخه با هاشون اصلا نمیشه حرف زد راحت پاچه می گیرن

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا مخاطبم شما نبودین که نوشتار درست mother رو هم بلد نیستین 🙂👌

ببخشید حواسم نبود شما انگلیس زندگی میکنید عسیسم😔😔

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

تو خانواده ما فقط ما پت داریم ولی تو اینستا میبینم عربا روسا همه دارن

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

مراسم ختم که حتما خرما و قرآن نیست که مسخره میکنیدهمون جمع شدن دور هم لازمه برای صاحب اون پتشماها از ...

چرا وقتی این همه انسان کنارمونه باید وابسطه به محبت حیوون بشیم؟

من خودم تو خونه روستا سگ داشتم و مرد فقط یه آخی گفتم و تمام

وابستگی چیه دیگه؟

بعضیا خودشون می خوان جای همه رو یه حیوون براشون پر کنه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
عقاید ادما تا جایی که به بقیه اسیب نزنه محترمهبه ما چه که کی چیکار میکنه!!!این رو یاد بگیریمممبه خاط ...

اتفاقاآسیب میزنه،همه چیزانسان هابه طورزنجیرواربه هم ربط داره،بخوایم یانخوایم

وخدایی که بشددددت کافیست❣
قطعا مخاطبم شما نبودین که نوشتار درست mother رو هم بلد نیستین 🙂👌

ولی محض اطلاع باسوادتون! من داگ رو اشتباه نوشتم که اون کاربر o نوشت mather اینجوری نوشته میشه

کاش یکم سواد داشتی بعد سوتی میدادی🤣🤣🤣🤣

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
چرا وقتی این همه انسان کنارمونه باید وابسطه به محبت حیوون بشیم؟من خودم تو خونه روستا سگ داشتم و مرد ...

اونا بی گناهن

مثل انسان ها بلد نیستن دروغ بگن،تهمت بزنن،با زبونشون اذیتت کنن،به روانت آسیب نمیرسونن

t.me/OffShiirley 🪽فقط بگو کو مایوت ؟میخوایم بپریم تو آب از رو کایوت....🪶🕯

اونا بی گناهن مثل انسان ها بلد نیستن دروغ بگن،تهمت بزنن،با زبونشون اذیتت کنن،به روانت آسیب نمیرسونن

چه بد که آدمای اطرافتو این شکلی می بینی و باعث میشه بهشون دل نبندی💔

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ولی محض اطلاع باسوادتون! من داگ رو اشتباه نوشتم که اون کاربر o نوشت mather اینجوری نوشته میشه کاش یک ...

حداقل تو تاپیکی که من مترجمی انگلیسی خوندم با اعتماد به نفس اطلاعات غلط نده😂😂😂😂😂😂

اونا بی گناهن مثل انسان ها بلد نیستن دروغ بگن،تهمت بزنن،با زبونشون اذیتت کنن،به روانت آسیب نمیرسونن

عوضش حتی خونگی هاشون خیلی خوب بلدن پاچه بگیرن تیکه پارت کنن!

نمونه ش چندتا اروپایی که سگ اهلی خونگی شون بی دلیل بهشون حمله کردن تیکه پاره شون کرد😐

چه بد که آدمای اطرافتو این شکلی می بینی و باعث میشه بهشون دل نبندی💔

آدم های اطرافم شامل خانواده م نمیشن

خانواده م رو دوست دارم

عوضش حتی خونگی هاشون خیلی خوب بلدن پاچه بگیرن تیکه پارت کنن!نمونه ش چندتا اروپایی که سگ اهلی خونگی ش ...

شما که پت نداری هم کم پاچه نگرفتیا توی این تاپیک!

به پت داشتن نیست ک