2777
2789
عنوان

نامزد داری خوب نیست هروقت میاد بد خوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 42 پست
ببین ی روز تا دیروقت کلی حرف میزنیم ی روز هم سرد حتی بغلم هم نمیکنه میخابه 😂

چرا انقد نا متعادله!!!؟؟؟ بکارش بستگی نداره ؟ خسته باشه

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

خیر از اون سوال ها نبوددوران عقد یه دوران رو هواست و خوب نیست کسی که خونه ی باباش زندگی میکنه ، شب ب ...

دقیقا برای همین رو هوا بودنشه که باید اکثر اوقات پیش هم باشن ممکنه یه سری کارای جزئی رو توی اون تایم آدم ببینه و یه رد فلگ بزرگی باشه، وقتی استارتر همین اول کاری حس خوبی نداره خودش یه پوئن منفیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا برای همین رو هوا بودنشه که باید اکثر اوقات پیش هم باشن ممکنه یه سری کارای جزئی رو توی اون تایم ...

اره تو رابطه ی آخر شب ، خیلی رد فلگ میشه پیدا کرد😂😂😂از ساعت ۱۲ ظهر تا ساعت 10 شب رد فلگ نمیشه پیدا کرد!

فقط در حین رابطه میشه؟

اره تو رابطه ی آخر شب ، خیلی رد فلگ میشه پیدا کرد😂😂😂از ساعت ۱۲ ظهر تا ساعت 10 شب رد فلگ نمیشه پید ...

مغز شما تا کجا ها که نمیره یخورده روی خودتون کار کنید!

مگه منظور من فقط رابطه ی جنسیه مگه حتما باید کاری انجام بدن که اصلا به ما هم مربوط نمیشه این موضوع، عذر میخوام قصد بی احترامی ندارم ولی حس میکنم اصلا منظور من رو متوجه نمیشید.

منم اوایل اینطوری بودم ب شوهرم عادت نداشتم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

مغز شما تا کجا ها که نمیره یخورده روی خودتون کار کنید!مگه منظور من فقط رابطه ی جنسیه مگه حتما باید ک ...

شما منظور و متوجه نمیشید

اگه منظور شناخت طرف مقابله ، بدون رابطه هم میشه شناخت پیدا کرد ، کل طول روز فرصت هست برای شناخت طرف مقابل و خانواده اش

اینکه خونه ی پدرت زندگی کنی و شب خونه ی یه نفر دیگه بخوابی ، بنظر من سبک بازی و جلف بازیه ، هیچ رد فلگی هم پیدا نمیشه

برای شناخت طرف مقابل فرصت های بیشتر و بهتری از رابطه جنسی هست

انسانی که دارای چارچوبه و شخصیتی برای خودش قائله ، شب موندن خونه ی دیگران و داشتن رابطه ی جنسی قبل عروسی رو توهین میدونه .

در ضمن ، دو نفر که نامزد هستن ، و شب در کنار هم قرار بگیرن ، مطمئن باش زیارت عاشورا نمیخونن ، و داشتن رابطه حتمیه

شما منظور و متوجه نمیشیداگه منظور شناخت طرف مقابله ، بدون رابطه هم میشه شناخت پیدا کرد ، کل طول روز ...

خانم محترم استارتر تاپیک گذاشته که بقیه نظر بدن و جواب هایی که داده میشه بسته به موقعیت ایشون هست نه نظر شخصی من!

قطعا هر کسی چارچوب و خط قرمز هایی برای خودش داره و این موضوع به خودش مربوط میشه، توی پست قبلیم هم گفتم منظور من رابطه ی جنسی نیست ولی باز شما بهش اشاره کردید و من خودم به شخصه تا قبل از رفتن زیر یک سقف برای خودم نمیپسندم، حس میکنم شما یکم از روی تعصب دارید جواب میدید، با احترام ترجیح میدم دیگه این بحث رو ادامه ندم، موفق باشید.

شما منظور و متوجه نمیشیداگه منظور شناخت طرف مقابله ، بدون رابطه هم میشه شناخت پیدا کرد ، کل طول روز ...

سلام درخواست دوستیم رو قبول میکنی؟ یه سوال دارم . هنوزم زیارت عاشورا و دعا اینا دارید منم میبرید ایتا گروهتون؟ ممنونم