2777
2789
عنوان

نامزد داری خوب نیست هروقت میاد بد خوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما چیزی هم بینمون نشده زود خابیدیم

ما هم چیزی بینمون نبود که البته عقد هم بودیم اینو به اون کار بری گفتم که گفتن مگه دوران نامزدی باید کنار هم بخوابید

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

این دوران خوبه خاطره میشن بعد ازدواج میشینید واسه هم شیرینی حرف میزنید دید تو درست کن دختر

چطور درست کنم اخه وقتی میاد بااینکه منو بیرون میبره و اینا ولی خابم ب هم میریزه تا چند روز اعصابم خورده وقتی رفت ی نفس راحت میکشم

فرضا بیدار هم بودین شوهرت بوده!!! مادرا گاهی حسادت دارن به نظرم

نمیدونم بدترین دوران زندگیم بود اصلا دوست دارم کلا از ذهنم پاک بشه انقدر از هر دو طرف فشار روم بود اذیتم کردن مخصوصا خانواده ی همسرم 😖😖😖

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

از اون سوالا بود ها😐خب زن و شوهرن!

خیر از اون سوال ها نبود

دوران عقد یه دوران رو هواست

و خوب نیست کسی که خونه ی باباش زندگی میکنه ، شب بمونه جای دیگه

من تا زمانی که خونه بابام هستم ، شب باید همونجا باشم

چطور درست کنم اخه وقتی میاد بااینکه منو بیرون میبره و اینا ولی خابم ب هم میریزه تا چند روز اعصابم خو ...

خو میبره بیرون خوش گذرانی خواب وفق بده فردا میرید زیر سقف همین خواب زن نصف میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پس فقط منم که خجالت میکشم و شب موندن و بد میدونم

کاش منم عقل شما رو داشتم اون موقع 😔😔

خیر از اون سوال ها نبوددوران عقد یه دوران رو هواست و خوب نیست کسی که خونه ی باباش زندگی میکنه ، شب ب ...

افرین ک خوش بحالتون از ما دیگه گذشت ما روز اول موندیم شب کنارش

واسه اینکه وقتی بد خاب بشم اون راحت خابیده من بخاطر اون اذیت بشم خوش بهم نیست

خب بهش بگو تا من نخوابیدم تو نخواب، اگرمخوابش برد بروسر جای اصلیت بخواب

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن