haniiii00 مدیر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 3431 عنوان نامزد داری خوب نیست هروقت میاد بد خوابم | مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 42 پست جام عوض میشه. ساعتش بد. اصلا خابم نمیبره راحت نیستم. الانم کنارم خابیده. کاش زودتر بشه فردا بره از پیشم 😔 امروز | 05:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوچه_علی_راست عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 766 وا!!اصلا چرا دوران نامزدی کنار هم میخوابید؟ از اون سوالا بود ها😐خب زن و شوهرن!
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8951 هوف. متاسفانه چرا متاسفانه ؟؟ ♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
روناعشق عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 12196 وای من بدبخت صبحش باید کلی کار میکردم که مامانم نگه تا صبح بیدار بودی چقد بد بود بدترین دوران من بود ... فرضا بیدار هم بودین شوهرت بوده!!! مادرا گاهی حسادت دارن به نظرم
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11703 ما چیزی هم بینمون نشده زود خابیدیم ما هم چیزی بینمون نبود که البته عقد هم بودیم اینو به اون کار بری گفتم که گفتن مگه دوران نامزدی باید کنار هم بخوابید اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
023roniya عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 8493 من روز عقدم کنار هم خابیدیم بابا شب پیشش موندم پس فقط منم که خجالت میکشم و شب موندن و بد میدونم
haniiii00 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 3431 این دوران خوبه خاطره میشن بعد ازدواج میشینید واسه هم شیرینی حرف میزنید دید تو درست کن دختر چطور درست کنم اخه وقتی میاد بااینکه منو بیرون میبره و اینا ولی خابم ب هم میریزه تا چند روز اعصابم خورده وقتی رفت ی نفس راحت میکشم
haniiii00 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 3431 پس فقط منم که خجالت میکشم و شب موندن و بد میدونم کار درستی بنظرم تو میکنی بهتر بابا ادم خودتی دیگه راحت شبا میخابی
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11703 فرضا بیدار هم بودین شوهرت بوده!!! مادرا گاهی حسادت دارن به نظرم نمیدونم بدترین دوران زندگیم بود اصلا دوست دارم کلا از ذهنم پاک بشه انقدر از هر دو طرف فشار روم بود اذیتم کردن مخصوصا خانواده ی همسرم 😖😖😖 اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
haniiii00 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 3431 چرا متاسفانه ؟؟ واسه اینکه وقتی بد خاب بشم اون راحت خابیده من بخاطر اون اذیت بشم خوش بهم نیست
023roniya عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 8493 از اون سوالا بود ها😐خب زن و شوهرن! خیر از اون سوال ها نبوددوران عقد یه دوران رو هواست و خوب نیست کسی که خونه ی باباش زندگی میکنه ، شب بمونه جای دیگهمن تا زمانی که خونه بابام هستم ، شب باید همونجا باشم
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31186 چطور درست کنم اخه وقتی میاد بااینکه منو بیرون میبره و اینا ولی خابم ب هم میریزه تا چند روز اعصابم خو ... خو میبره بیرون خوش گذرانی خواب وفق بده فردا میرید زیر سقف همین خواب زن نصف میشه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
haniiii00 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 3431 مخصوصاً شباش که تا دیر وقت حرف میزنی👌 ببین ی روز تا دیروقت کلی حرف میزنیم ی روز هم سرد حتی بغلم هم نمیکنه میخابه 😂
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11703 پس فقط منم که خجالت میکشم و شب موندن و بد میدونم کاش منم عقل شما رو داشتم اون موقع 😔😔 اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
haniiii00 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 3431 خیر از اون سوال ها نبوددوران عقد یه دوران رو هواست و خوب نیست کسی که خونه ی باباش زندگی میکنه ، شب ب ... افرین ک خوش بحالتون از ما دیگه گذشت ما روز اول موندیم شب کنارش
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8951 واسه اینکه وقتی بد خاب بشم اون راحت خابیده من بخاطر اون اذیت بشم خوش بهم نیست خب بهش بگو تا من نخوابیدم تو نخواب، اگرمخوابش برد بروسر جای اصلیت بخواب ♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن