2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه می دونم دلیش چیه

ولی این مورد رو دیدم.

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

بله متاسفانه،عروس تو دوران عقد دوست شوهرشو دوس داشت و نمیخواست عروسی کنه میخواست جدا بشه اما با زور براش عروسی گرفتن شب عروسی رگشو زد و یه هفته تو بیمارستان بستری بود اخرم همه چیشو بخشید که طلاق بگیره طفلی

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
بله متاسفانه،عروس تو دوران عقد دوست شوهرشو دوس داشت و نمیخواست عروسی کنه میخواست جدا بشه اما با زور ...

بعد چی شد رسید به عشقش

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

بعد چی شد رسید به عشقش

نه جوری خرابش کردن تو فامیل و عیب سرش گذاشتن چون فامیل بود طرد شد بدنام شد بنده خدا

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
طفلی؟!😐😐😐😐😐😐😐😐🤭

با زور شوهرش داده بودن چون فامیل بود بله طفلی چون وقتی فهمید نمیخواد گفت نمیخوام بیا تا عروسی نکردیم جدا شیم ولی نذاشتن

از من به شما نصیحت تستها و روانشناسان رو نخورید

دیوونه بچههاشونو کتک میزنن یا یا زن رو وقتی تو خونه مقصر جلوه میدهند اما تو محل کار همیشه با این تست ها که عمرا خودشون انجام بدم به زوج رو به جون هم می اندازند ،،،این است ها چون وارونی و ایهام در کلماتش داره نه به روانشناس بلکه به استاد ادبیات بده دانشجو ها به جای امحتانشون امتحان بدن،،،،در ضمن اون است واسه فرهنگ مدرن که حقوق و برابری زن و مرد برابره اعمال شده نه واسه خاورمیانه،،،من با یه خانم روانشناس تراپی میرفتم بیشتر که من درد دل کنم اون درد دل میکردم و گریه میکرد ،،،چیزی که ازرش و معیارهای خودت رو باور کن