2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 106 پست
😭😭😭😭😭😭😭😭

خدارحمتش کنه عزیزم😔💔

میدونم خیلی غم بزرگ و سختیه

میدونمکه حالت خیلی بده

خدا به دلت آرامش بده

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم شبا بیدارم تا صبح

شما چرا گلم؟

من از شهریور ماه مریض شذم...ترس اژ دست دادن دارم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ایساعتدیواریتوچرابیداریییی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
سردرد میگرنی زده به کل فک و دندونام و چشمهام چند روزه نمیتونم قشنگ بخوابم از یه طرف دیگه هم کلی فکر ...

مسکن بخور حتمااا

این سردردا بخاطر همین فکرو خیالاست

سعی کن به چیزی فکر نکنی آرامش داشته باشی

هرچند اوضاع من از شماهم بدتره🥲💔

ولی خب چه میشه کرد باید تحمل کنیم یجور بگذره

شما متاهلی ...مواظب خودت باش .جای مادرت بهشت...براش صلوات فرستادم.من جز مادرم و داداشم کسی رو ندارم. ...

دقیقا منو مادر و خواهرم همیشه با هم بودیم فقط همو داشتیم مادرم رفیق نیمه راه بود،😭خدا رحمت کنه پدرتو

😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم ، صلوات فرستادم دلت اروم بشه.

گلم ، تو همسر و نی نی داری...

برا مادرت خیرات کن

الهی که موقعی که امام زمان بیاد تو و مامانت رو صدا کنه بعد اون موقع خیلی سالها باهم با شادی و سلامتی زندگی کنید.

میدونی اون موقع ادما قراره ۴۳ نسل بعد خودشون رو ببین...تو ببین هر نسل قراره چقدر عمر کنه بعد ۴۳ نسل چقدر میشه...

لطفا برا منم اگه خواستی دعا کن🙏

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

دقیقا منو مادر و خواهرم همیشه با هم بودیم فقط همو داشتیم مادرم رفیق نیمه راه بود،😭خدا رحمت کنه پدرت ...

عزیزم💔

پدرت پس چی؟

اوووف ، تا الان بیدارم میترسم شبا بخوابم...

مث هرشب خوابای مزخرف💔🙂خسته شدمممم دیگه واقعا😭

الهی عزیزم💔

بخاطر شرایط و استرسی که داری احتمالا این خوابارو میبینی

سعی کن قبل خواب فکرت ازاد باشه به هیچی فکر نکنی و بعد بخوابی

دقیقا منو مادر و خواهرم همیشه با هم بودیم فقط همو داشتیم مادرم رفیق نیمه راه بود،😭خدا رحمت کنه پدرت ...

نگو این رو😔

الان جای مامانت خوبه...ببین خودت داری مادر میشی♥️

مواظب کوچولو باش.

خواعرت هم متاهله؟