2777
2789

بچم ۹ سالشه بچه ی فامیل ۴ سالشه

اون بچه بشدت قلدر و پررو و از ایناست که هرچی میخواد باید بدن بهش ذره ای تربیت نکردنش

با هم یه جا بودیم،پسر من با بچه های کوچیک تر کاری نداره دلش هم میسوزه نه میزنه نه چیزی

اون بچه هی میومد به پسر من گیر میداد،پسرم با گوشی خودش بازی میکرد به زور اومد گوشی رو گرفت گفت بده من

پسرم رفت یه وسیله ی کوچیک براش خریده بودم آورد باهاش سرگرم شه اون بچه جیغ و داد و زور که برای منه بده به من

اون یکی بچم خواب بود میرفت روش مینشست بالا پایین میپرید بیدارش میکرد

پسرم یه لامپ دستش بود رفت اتاق اینم افتاد دنبالش رفت اتاق جیغ و داد که باید بدی به من

شوهرم از اونور داد زد فحش داد پسرمو فکر کرد پسر منه که داره جیغ میزنه کم مونده بود با شوهرمم دعوام بشه،شوهر منم از ایناست که همیشه حق میده به بچه ی دیگه انتظار داره پسر من بشینه یه جا حتی وسیله ی خودشم دستش نگیره

شما جام بودین اعصابتون خرد نمیشد؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

نه معلومه که احازه نمیدم

اگه دیدم مادرش جمع ش نمیکنه صددرصد خودم تذکر میدم

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

وای چطور طاقت میاری

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه معلومه که احازه نمیدماگه دیدم مادرش جمع ش نمیکنه صددرصد خودم تذکر میدم

رفتم اتاق یه اخم کردم بچه همینجوری نگاه میکرد انقد رو دادم بهش انگار انتظار نداشت اخم کنم

خودت داری میگی بچه .بچه حق و ناحق سرش نمیشه بهتره پسرت وسایلشو برداره و جلو دست نزاره .منم پسرم چهارسالشه یه وقتا حالیش نمیشه ک یه وسیله شخصیه و نباید از کسی بگیره با اینکه بهش تذکرم میدم .برای همین قبل رفتن ب جایی ک بچه دارن میگم تا جایی ک میتونید وسایل گرونو شخصی بچتون رو بردارین جلو دست نزارید

وای چطور طاقت میاری

بخدا دیوونه شدم از دست اون بچه اون روز

دیدم چاره ندارم پسر خودمو دعوا کردم گفتم بشین اینجا جایی نرو

پسرمم از دستم ناراحت شد گفت تو چرا طرف مردمو میگیری

شوهرمم از همه بدتر،گوشی پسرمو داد به اون گفت بیا تو بازی کن عیبی نداره،پسرم اسباب بازیه دستش بود اون بچه میخواستش،شوهرم گفت عیبی نداره خراب کنه میخرم برات!همش هم به پسر خودمون میگفت تو مگه بچه ای

معلومه که اعصابم خورد میشد به خاطر هیچ بچه ای چپ به بچم نگاه نمی کنم اول بچه ی خودم بعد بچه ی مردم

چیکار میکنی اون لحظه وقتی مثلا بزور گوشی بچتو از دستش میگیره و به حرف هیچ کس گوش نمیده

رفتم اتاق یه اخم کردم بچه همینجوری نگاه میکرد انقد رو دادم بهش انگار انتظار نداشت اخم کنم

من بودم حتما تذکر جدی میدادم و از اتاق مینداختم بیرون و بلند که همه بشنون میگفتم تا پسدم احازه نداده کسی حق نداره به وسایلش دست بزنه....بارها اینکارو کردم چه فامیل خودم باشه چه همسرم..

دیگه همه اخلاق منو میدونن

چیکار میکنی اون لحظه وقتی مثلا بزور گوشی بچتو از دستش میگیره و به حرف هیچ کس گوش نمیده

بچمو دورش می کنم محیطو ترک می کنم اگه شرایطش نیست بچمو راضی می کنم گوشی رو ازش می گیرم می زارم تو کیفم ولی به اون بچه نمی دم

بچه 4 ساله زبون نمیفهمهحالا یه شب پسرت اسباب بازی هاشو دست نگیره

خودمم بچه هام این سنی بودن

اتفاقا خوب میفهمه

بچه ی منم ۲۰ سالش نیست فقط ۹ سالشه نمیتونه که پنج شش ساعت کر و لال و دست خالی بشینه یه گوشه

مادر اون بچه خودش گوشی خودشو نمیده به بچش حتی

پسر منم ۹ سالست اگه حتی بچه ۲ سالم اذیتش کنه در نقابل خودش و مادرش همه میایستم..پناه پسرم هستم برام ...

من بیشتر ازدست شوهرم عصبی شدم هی میگفت مگه تو بچه ای !

انتظار دارن بچه ی ۹ ساله چندین ساعت بشینه یه جا حتی گوشی دستش نگیره که مبادا تحفه ی یکی دیگه زور بگه بهش